Mondjuk, maradva esetemnél (ha megkérlek, te és téged maradok, nem Te és Téged? kösz)
ríjjatok 18 órája
0 0 14702
Nem USA-majmolás, de azt olvastam, hogy ha ott valakit egy társaság (helyszíni társaság!) tagja(i) megöl(nek), gyk: lincselés, ám a csapatból nem mindenki vett tevőlegesen részt a gyilkosságban, attól még gyilkos mind, ha nem tudják/tudja valaki bizonyítani, hogy tett a gyilkosság ellen. Szerintem is.
A Teaház-tagság nem tette meg, mit kellett volna. Ilyen egyszerű (volt) (például) az. Mert a jog és a kötelesség kéz a kézben jár.
Vagy ott van a sok pocsék Állásfoglalás-pont. A túlbonyolított szabályhegy. X-szer kértem a Gazdát, hogy üljünk le és magyarázzuk el egymásnak (főleg mi, nekik), hogyan működik a fórum. Írja valaki le, mit akarnak. Nem és nem. Aki írta a szerintem-baromságokat, nem volt képes visszavonni. Jó, rendben, akkor betartattam. Úgy, ahogy le volt írva. Elvégre az volt a dolgom. A munkám. Hiszen nem írták le, hogy más kéne. Sőt, egyeztetni senem voltak hajlandóak. Képzeld, rájöttek, mi a szar, mi a baromság, mi a felhasználó-ellenes. Ja, hogy az idióta dolgaik miatt vesztettek ezt-azt? Evvan. De ezt már leírtam. Vagy más. Tudomásom szerint most is úgy néz ki, hogy szerintük nem követett el egy admin illegális reklámozást, mert az csak egy link volt. Fura, más fizet azért a csak linkért. Meg az is fura, hogy a NAV szerint is reklám, azaz szolgáltatás - annak minden törvényi kötelmével.