Teljes, kidolgozott sémám van rá. Engedelmeddel, mivel a tulaj (akinek ugye érdeke lenne) nem fizet értem, nem írom be.
Egész egyszerűen nem veszed észre, felül kéne emelkedned a mantrádon ahhoz, hogy beszélhessünk róla. Ha már az első mondatot is butaság, akkor minek foglalkozzak a többivel? - elvégre nincs alap.
Az (feltételezett)intelligenciára alapozni egy rendszert,felesleges!Az ész,ritkán jár együtt a jóérzéssel.Már pedig mindkettőre szükség lenne az önkontrollhoz!
- írod.
A feltételezett intelligenciára, emberségre, segíteni akarásra, jókedvre, barátságra, észre-értelemre, jóérzésre kell alapozni, s ami nem illik bele a (jövő)képbe, azt ki kell dobni, nem szabad beengedni. Ilyen egyszerű. Említhetnék hihetetlen sok példát. Teszem azt az autógyártókét, akik nem gyilkosságra gyártják az autóikat, oszt láss csodát, pár barom mégis arra használja. Meg pár vétlen, óvatlan is öl a gépkocsijával. Direkt nem fegyvert írtam. Az cinikus lett volna - hiszen de, arra gyártják :-|
S a lényeg, nem győzöm hangoztatni: nekem az alapvető bajom azokkal a beírásokkal van, amikben a „mit csináltok, alszotok!?” kerül elő a modik felé. Rendíthetetlen hitem, azaz meggyőződésem, hogy ezt és így csak egy munkáltató (egy felettes) engedheti meg magának a a munkavállalójával szemben.Talán.