zolaas Creative Commons License 2015.03.03 0 0 7

Természetesen a jelenlegi géped is alkalmas erre. Csak hát azt nézni 1 nappaliban+gondolom zúg is rendesen stb. Azért ezt szívesebben nézem...

Ezért kéne vmi normális ház is hozzá. (akár barebone) A te géped filmezés közben elfogyaszt vagy 200-220w-t. Ha speckó cuccal rakod össze elég kb 50 w is, amit 1 150 psu passzív hűtéssel le tud. Lesz a procin 1 teljesen halk (akár az is lehet passzív) venti. A leghangosabb dolog a winyó lesz a gépben. De az is lehet SSD.

Gondolom natív 3d-t szeretnél, nem ezeket a felezett fisz-faszságot? Torren megy bármiről is. Mac mini-ről is.

Szigorúan magánvéleményem a következő, én ezért cseréltem anno a Dune-kat le.:(HDmax és Prime 3.0 volt tulajaként)

A Dune:

pro: egybe minden, nagyon plug. Csak bedugod azt megy.

Kontra: nem fejleszthető, egy idő után kikopik a szoftver, kompatibilitási gondjai vannak/lesznek.(persze nem most, hanem majd) Képminősége gyengébb, hangja - változattól függően - közepes/szar.

HTPC:

pro: végletekig bővíthető, csak pénztárca kérdése. Mindenre, és tényleg mindenre kiváló.( Jó bakelitet nem lehet vele pergetni:D)

Kontra: éppen ezért, aki nem szeret szerelgetni, annak nem ajánlott.

Végezetül: itt egy cikk. Én is hasonlóan gondolom.

Előzmény: totar (6)