FeZ_ Creative Commons License 2015.02.28 0 0 533

A (személyes) tapasztalataim szerint azt gondolom, hogy egyszerűen sz*t gyártanak manapság. :-(

Korábban a gyári beszállító (Lemf*rder) gömbfejeit preferáltam, de miután 3/4 éven belül kopogott, már nem hittem benne. Konkrétan más típusoknál is voltak hasonló "élmények" ezzel a gyártmánnyal, főleg ezért ment el a bizalmam.

Azután (és nem csak a sajátomban) kipróbáltunk egy marék más márkát is és a fenti szomorú tapasztalatot kellett levonnom.

Ezután egy hirtelen elhatározással megvettem a legolcsóbbat, gondoltam kipróbálom összehasonlításképpen. (azt mondanom sem kell, hogy olyan márkát választottam, ami korábban egy kritikus típusnál, ahol csak a Lemf*rder vált be tartósan, ez a típus (Fr*p) konkrétan 300 km-t !!!! bírt ki lógás nélkül.)

Az az érdekes eredménye lett a próbának, hogy 1,5 év után sem kopogott. :-O

Ennek a típusnak az ára különben kevesebb, mint a fele a Lemf*rder-nek !!!

(azután eladtam az autót, nem tudom meddig tartott még,)

Ezen felbuzdulva betettem 2db ilyen gyártmányú gömbfejet abba a problémás típusba (mentségemre szolgáljon, hogy ehhez már nem is lehet mást kapni, csak Fr*p-ot)

Ennek még meglepőbb eredménye lett: vizsga előtt tettem bele, majd a következő vizsgát is ezzel a gömbfejjel végezte el - lógás / kopogás nélkül - és még mai napig is azzal gurul. (az kb. + 1 év, azaz 3 éve üzemel) :-D

Úgyhogy szerintem próbáld ki te is, hátha neked is beválik, de ha mégsem, legalább olcsó volt !

:-)

Bárdiban kapsz !

Előzmény: a.k. (532)