ívfény Creative Commons License 2015.02.27 0 0 2734

Először is elnézést a bogas írásért, de láthatod, h próbálok fejlődni, mivel , már nagybetűzök, mint a kis iskolás.  :) Remélhetőleg a többi is javul majd, de, "hajlott korom", miatt nehézkes a fejlövődésem :)))

A földelés egyértelmű, a bekötéseket tekintve is, de azért kérdeztem, h elég e a 6mm2-es kábel, mivel , most már csak egy fog lemenni a minusz dc kábel mellet és nem 2, ahogy eredetileg akartam, így feleződik a kábel vastagság, az eredeti tervhez képest és mivel nem tudom a szabvány mit ír elő, ezért kérdeztem az átmérőt, de gondoltam is, h vastagabb kell, mint 6-os, így már. Ez mc4-et meg valszeg berakom, már csak a későbbi megbontás miatt is, ha esetleg valami röcög a rendszerben idővel, gyorsabb széthúzni a csatikat és méregetni, mint a panelok hátulját bontogatni, így rizikózva esetleges ip védettség csökkenést a dobozoknál. Az mc4 csatikat már amúgy is régen megvettem. No! Köszönöm a sok segítséget, nem csak neked, a többieknek is, de neked mégjobban, sőtt, már sanszos, h minimum pár sörre feljogosultál, részemről, mert pár lila ködöt sikerűlt eloszlatni a beteg fejemben...  :))

Előzmény: payagyerek (2729)