repcsepista Creative Commons License 2015.02.27 0 0 1176

Deepak (cakk -pakk?) Chopra a lovát (fejér) ugratja nyihahahaaa...
                 1.: Láttam a T.V. én, Future of God előadását... s nagyon szivesen hallgatom Deepákot... s ami jó, hogy ugy értem hogy látom amit mond... Noca fiuk... csak két dolgot... ill. egyet... mert a további jövendő látásunkba belevág...
                2.: Azzal a ... jovendő mondó Rabbival... aki ollan nincs hogy MAGYAR OK ISTENE... na azóta csak ha mi... Magyar ok Istene Isten -e... ugganés érintettem hogy minden pattentolva van... tehát nincs két ugyanaz a a a... semmi, igy igen igen érdekes a psissek gondolkodása... ami cócerint ugy igaz...hogy ISTENETEK NEKTEK AZ ISTENETEK??? - ORSZÁGA BENNETEK VAN... AMI MÉGIS TESTRE...??? IGEN HA OLLAN OK VAGYUNK MINT A MAGYAR OK ISTENE = A MAGYAROK JÉZUSA... A MI JÉZUSUNK... na a Bib Lia... na abba nincs benne a Magyar ok Istene... ami tudom hogy mjocst...azokat is elriasztottam akik eddig sinpatizáltak velem... de nem tehetek rólla, szerelmes vagyok... s még hol van Máricius Iduska...
             3.: A Bib Lia szegén... akit állandóan répálnak...CSAK BÜNTETŐ BOSSZUÁLLO GOD... na Deepákunk... HANGBA BENNE VAN...AZ AZ IGE... SZÓVAL GOD IS A HANGOD... CAKK PACC... KIMEHECC...HOLNAP VAGY HOLNAPUTÁN VICCAGYÜHECC...?
              4.: Mikor még őszinte kiccgyerek voltam...megkérdeztem a NAMMAMAMMM... igen igen...na önkéntelenül... valami MAGNETIKUS EREJE VALA... s tudtam hogy na nammamammm... ezt fogja mondani... ami van... szóval KI CSINÁLTA S TEREMTETTE AZ ISTENT... itt BENNÜNK KELL LEGYEN... tehát akkor is éreztem... csak nemvoltam benne biztos mint ma... de kellenek az ÖREG GYEREKEK... nincsak ezt ha egész itt léteden át...keresed...márpedig én KERESTELEK KERSLEK KERESLEK... DE NEM TALLÁLLAK lak?- SEHOL... na a legkinzóbb... hogy a gyerkeinket ... meg most...fideljél...vahhon hányótokat érdekel hogy KI CSINÁLTA (de, amit a Bib Lia répolók... KICSINYALTA???) AZ ISTENT??? --- Engemet ma is... de monduk Deepákunk... érdekesen tanit... s kérdéseket tesz f ff fff... na most... n BITTA VAGYOK BENNE... HOGY ŐT IS ÉRDEKLI... DEEE...
                  5.: SZÓVAL S TETTEL... DE BIZA... EZ A KEZDETE ...MINDENEKENK HOGY GONDOL -LÁT... TEHÁT A KEZDET KEZDETE...KI CSINÁLTA AZ ISTEN...DE ITT KIMONDOTTAN A MAGYAR LÁNGRA...NA AZOK VAGYUNK...ELŐBB EGY PÖCSINGER SZEXX -KOHÓZI MAGNET -ELETROMOS MEZŐ... MAJD HA ÉN AKAROM TUDNI... HOGY VAN E ÖRÖK LÁNG ... LÁNG LÁNG ESZTERLÁNG... NA NE ISZTER...NA A MINISZTER ...na az igazibu a NÉPE ...na itt van MAGYAR PATENTOTTA NÉPE... nincsak KI CSINÁLTA A MAGYAROK ISTENÉT...AZ ANÁD ISTENÉT... NA TE CSINÁLOD HA SZERETSZ...S UGY SZERETSZ MINT A MAGYAROK LÁTHATÓ ISTENE A MAGYAR OK JÉZUSA... amit igen igen ügyesen...de monduk a hibruakat...s Einsteint AMI A ZSIDÓK GODA... BODA MÓNIKA? KOLIKA...NA BÜNTETŐ S ÁLDOZATOT KÖVETELŐ S BOSSZU ÁLLÓ S ABCULLAULTRA IGAZSÁGTALAN... NA AZ HOGY IGAZSÁG... VEDÜK CA JÁNOS 8:44! -NA MOST HARAGZZOK VAGY GYÜLÖLÜM A ZSIDÓKAT VAGY AKIK NEM KERESIK S ISMERIK A MAGYAR OK JÉZUSÁT??? Távol legyen tőllem... meg tőlletek is... hanem...
                6.: Ninicsak, hányszor hallottad hogy ISTEN??? - na a magyarok ha most GONDOLJUK NEM LUK..FEKETE LUK... HANEM AZONNAL ISTENÜNKKEL VAGYUNK... UGYANIS A MAGYAR OK? -ISTENE = SZERETET!!! -ami nemlehet össze boronálni...mint a Bib Lia szegén... minden pillanatban Répolják meg répoltatják...ugganés OLLAN...AMIT RÁ AKARNAK HUZNI A SZEGÉN MAGYAR NÉPEMRE...NA ÉN VAGYOK A LEGSZEGÉNEBB...MÉG A TEMTLOM EGERE IS KICCINCEG... CCC...
Ezt... ha tovább akarunk MENNI... ARCCAL A NAP VAGY VASUT VAS UT? -nagyon meg szivlelendőnek tartom... meg irtóra jól esik... na röviden...
               7.: Magyar menekültek... még a komcsi korszak... s a barátunk ponzorálta... na a repcsin leesett az egyik kisgyerekük az ülésről...eltört a válla...s nagy kinban voltak... s én meghivtam őket...sőt nekem kellett... ellátni őket...deee...evés előtt a kisgyerekkel...Jövel Jézus légy vendégüng...nos a mama ollan patáliát csapott...hogy rögtön elrohantak...hogy mersz... hogy merted a gyereket... na én... ÉN ÉN ÉN... imádkoztam...MELLESLEG...AZONNAL A KINOM...mint most is enyhül vala...TOTA ŐRÜLETBE VOLTAM... tudod se pénz se poszto...ráadásul ollan igények...na imádkoztam... s mégis minden jó lett jó lett jó lett...eddig még mindenkivel... akik közelebb kerültek hozzám...de hogy...(imdkozok hogy Jéusunk szeretetében x szeretetével töténjék velük is minden...hizz MAGYAR OK ISTENE ADTA MAGYAR TESTVÉREIM) na na na... s amit még... a feleségem meg fiaim...nem szabd segiteni... főleg menekülj a magyaroktól...NA EZT A DÖGÖT... DÖNGESD MEKK MEKK MEKK...
               Isten barma... brrr...
...Értem, a Magyar Ok Istenünket MI CSINÁLJUK...MEG ŐVELE = A MI JÉZUSUNK...AKIVEL MEGTENNÉD AZT AMIT AMIT A SÓGOROK... NEEE... NA AZONNAL HOGY SZERETESZ...(BELŐLEM IS ISTENT FARAGTÁL VOLNA! SMIRNA...) NA NEM MINT EGY BIKA... JÖN MÁ A BIKA...FFF...vagy kecske a kést... meee...