4umos Creative Commons License 2015.02.24 0 0 4822

Na, ácsi, mielőtt kinevet Mirrmurr bácsi! :-D Azért amit írtam, azt elsősorban Mustaine szemszögéből nézve írtam a reunionra vonatkozólag. Nem hiszem, hogy ő akar /kapuzárási pánikszerűen/ most kivenni hirtelen milliókat, mert ő már eddig is ezt csinálta. Pont ezért ment neki Ellefson perben, mert szerinte az évek során aránytalanul alul volt fizetve, és ezt az igazát próbálta bíróságon bizonyítani. Azt nem hiszem, hogy mióta Ellefson-t visszavette, a Megadeth iránti érdeklődés, vagy a zenekar bevétele ugrásszerűen megugrott volna. De ha tudsz erre vonatkozó konkrét kimutatást, akkor rajta! Persze, mindenki a saját érdekét nézi nyilván egy ilyen reunion esetén. Azért írtam, hogy Mustaine már talán nem csak anyagi oldalról, hiszen ő aprított rendesen a tejbe már eddig is. Igen, Menza/Friedman valószínűleg többet fog keresni, ha újra visszatérnek. Na ők, már sokkal inkább gondolom, hogy anyagi megfontolásból mennének bele a reunionba. Bár, azt elismerem, hogy amíg nem tudunk/tudok én sem konkrét számokat, addig csak elméletek amiket írok. Nem mondtam, hogy kőbe véset igazság vagy tény kérdése amiről itt beszélek. Simán lehet, hogy hülyeség! Én írtam, vállalom! :-D

Előzmény: Mirrmurr (4820)