baada Creative Commons License 2015.02.23 0 0 14282

hatartol devaig nagyon kanyargos, keskeny, vacak ut rophadt nagy kamionforgalommal. hajot cincalva szoporoller. brasso-sinaia kutyaul szerpentines, van olyan resz ahol ha jonnek szembe hajoval nem tudsz egy menetben elfordulni, kell egyet tolatni, de derekszogben megtort szerelvennyel letort kanyarban nem lehet szorakozni es mogotted lincshangulat lesz. ploiestibol mar minek lemenni bukarestbe, ha slobozianal visszajossz eszakra harsova hidhoz? ploiesti-ulziceni-slobozia rovidebb. ennel talaltam mar jobb es gyorsabb utvonalat (bar kicsit hosszabb), de azt se eroltetnem hajot huzva. nem tudom ki milyen autoval, mekkora hajot akar huzni 1200-1300 km + vissza, a motorhutes, kuplung, fek legyen nagyon rendben, mert beeloznek szembol siman, nem zavarja oket, hogy neked sautzni kell, a szerpentinen felfele a hutes hianyozni fog a motornak es kuplung is fog kapni nem kicsit (meg felreallni se lehet), lefele meg fek es motor hutes hianya okozhat nem kis zurt. lefele hajo nelkul tobbszor ereztem hogy a fekhatas komolyan csokken, mire leertem a hegyrol 'fustolt a fek', ugyanez hajoval? hat nem tudom, foleg nem biznek az utanfuto fekjeben, az meg gagyibb minosegu lehet, a 10enx szazalekos lejtokon a rafutofek biztos jo otlet? beerci majd megmondja milyen elmenyre lehet szamitani ilyen lejto eseten igazi szerpentines kanyarokkal. en inkabb deltaban berelnek hajot

Előzmény: deltapó (14281)