ctvi Creative Commons License 2015.02.23 0 0 223

Az ukrán válság új helyzetet teremtett.....,

igen rengeteg ember halt meg, még többen vesztették el mindenünket, jelentősen megdrágult minden, Ukrajna a gazdasági összeomlás szélén áll, a "terrorelhárító műveletben" pedig nem jól áll a szénájuk. Az ukránok többségének is elege van már az egészből. Ez lett a kijevi atlantista kormány ötleteinek eredménye.

Már az EU-ban is a többség ellenzi a háborút, mert az max. az Usa-nak jó. Az embergónak köszönhetően sok élelmiszert nem tudtak eladni, és az ígért kárpótlás sem érkezett meg a termelőknek, gazdáknak az EU-ból.

Én nem tudom, hogy az orosz gázt, hasonló áron mivel lehetne kiváltani, illetve, hogy milyen gazdaságosabb megoldás van az atomerőműnél. Meglehet oldani, csak sokkal drágábban, és nagyon nagy költségekkel is járna. (erőművek, hőközpontok átalakítása stb.... Én a gáz ára a jelenlegi sokszorosába fog kerülni..... A távfűtés is... meg a többi is.... csak a jövedelmek nem fogják követni az árakat.....

Ja, az ukrán háború kapcsán megjegyzem, hogy Szerbiát egy ilyen "terrorelhárító miatt" lebombázták......,pedig  a "terroristák" ott is visszalőttek......

Előzmény: Az igazi Vitobácsi (208)