4umos Creative Commons License 2015.02.21 0 0 4819

Szerintem egy ilyen reunion mögött nem biztos, hogy teljes mértékben csak a pénz szaga áll. Persze, az elvitathatatlan, hogy így nyernek régi rajongókat is, ergo bevételnövekedés a jegyeladásokból. De fordítsunk egyet a dolgon. Sokkal kevesebbet sem keresne a zenekar, ha nem venné/veszi vissza a Menza/Friedman kettőst. Szerintem szépen be van árazva a Megadeth is koncertszervezők körében, jól tudják, hogy mennyit érnek. Mellesleg egy reunion esetén, szerintem az első körben még biztos kimennének a régi rajongók, ha a városukba menne a zenekar játszani, de koslatni több országon keresztül idegen város/városokba már nem. Sőt, arra sem vennék mérget, hogy egy következő körös turnén már újra kimenne-e ugyanaz az öregedő tábor, aki egy reunion utáni első körben szinte biztosan.

Afelől meg nincs kétségem, h nem vett már ki Mustaine hatalmas dollármilliókat a zenekarból. Szerintem olyan kő gazdag, hogy megteheti, hogy borászkodjon, lovakat tenyésszen, több államban legyen hatalmas birtoka, melynek területére néha még mérges kígyók is betévednek, amiket vaslapáttal agyonüt... Szóval, én azt is el tudom képzelni, hogy ugyanolyan alapon veszi/veszik vissza a régi két tagot, ami miatt nagy valószínűséggel visszavette Ellefson-t. Hiányzott neki a régi cimbora. Unalmas turnékon egyedül maradt Mustaine az állandóan cserélődő új tagokkal, nem érezte magát jól. Így meg együtt nosztalgiázva, jól érezve magukat kereshetik meg ugyanazt a lóvét. Azért az nagyon erős kapocs, ha olyan régi cimborákkal vagy újra együtt, akikkel annak idején gigabulikat (színpadon kívüliekre gondolok) csináltál, a csajozástól kezdve, piálás, drogozás stb. stb. Mára meg mindannyian öregedtek annyit, hogy a múltat megfelelő egóval tudják kezelni, és összeálljanak újra.

Előzmény: Santoro (4816)