tibi02 Creative Commons License 2015.02.21 0 0 5147

Szép estét mindenkinek. H F T Szeretnék gratulálni , a picihez !!!                                                                                                                                                                                                                                                                                                          Trawala,Simong Köszönöm a tanácsaitokat Jól esett .

Lezajlott a szervizelés . Szeretném megjegyezni ,hogy kerepesi márka szervízbe szalonba a műhely főnök és kollégái teljesen korrekt emberek! A Szalon vezetőinek is köszönöm! Nagyon elvoltam keseredve autó vásárlása után ,hogy sok pénzért sikerült vennem egy hibával tele orlandot. Mint  egy 800000ft javítást elvégeztek az autón ami turbó hűtő ,lendkerék turbó cső, főfék henger ,első fékbetétek és teljes kuplung szett ,volt .Ebből csak a kuplung szettet fizettem én azt is csak azért ,így miden új nem akartam használt kuplunggal össze rakatni.Sokkal nagyobb élmény így vezetni ......aszt hiszem értem miért szeretettek ebbe a márkába .

Eddig úgy voltam ha egyszer  össze rakják eladom,  de most azt hiszem meg szerettem a fekete ördögöt .Pozitívan csalódtam .

Egy dolgot kell még orvosolnom ha tudtok segíteni meg köszönném jobb első  sárvédő ív" kerékjárat védő" műanyag törött nem tudom ,gyári után gyártott vagy esetleg bontott,,????? Melyik lenne számomra a legjobb megoldás ,így is minuszba vagyok magamhoz képest most talán a bontott érdekelne de ha nem lehet hozzá jutni akkor gyűjtögetek .