Tesla.voltam Creative Commons License 2015.02.19 0 0 3410

Kipróbáltam.

Nem tudom, a gép szar, vagy a liszt az, vagy a víz, de 2.5 dl vízzel a fél kg lisztet képtelen volt tésztává gyúrni, majd' meghalt a motor. Kapott vagy 3 cl-t, azzal már ment nagy nehezen, össze is állt, de szerintem nem volt az igazi. Így kézzel még gyúrtam, közben megint kapott kb. ennyi vizet, szóval szép lassan eljutottam a 3 dl fölé. Ha a géppel keverem, a 2.5 dl eszméletlen kevés, 3 dl-től kezd ragadni (3.3-nál meg kezelhetetlen ragacs). Most már muszáj leszek kipróbálni a kézi dagasztást rögtön (és nézegetem a gépet), ha meg gép süt, akkor maradok a 2.7-2.8 dl-nél.

 

2 lapátos Aldi egyébként.

Előzmény: Tesla.voltam (3409)