repcsepista Creative Commons License 2015.02.18 0 0 1173

Nézzünk bele a Napba? - na holnapba...talánk a Nap...holnap is isiss... ne visisss...felkél...
                 1: Nagyon röviden...s mivel Barackra választottam kétszer...mert ugy hangzott hogy abcullaultra... a béke embere... nos ha megüti a mélységet... ami óriási bukfenc volt... Lybia legyilkoltatása... s ujabban... IZRÁEL SOSE LÉTEZETT S SOSE LÉTEZIK...EZT BEVERTÉK A BARMOK ABRAKÁBA...ABRAK A DARA...NA EZZEL A KIGYÓ CACA HUDA VIZIÓVAL... mellecsleg a Bib Lia...azok a személyek nem léteztek...minden kitalálás...nos akiket üldöztek ma is... a heterogén -házaspárokat...ugyanis azok ha egymásra taláhatnak..NA AZ LENNE HOGY... AZ AZ A NAP... MIKOR SÜSS FEL NAP... na magát a burát hjijjjába nyuzod meg meg mint krishus kéjszadicta caniba passionátha...AZ ÖRDÖG SZELLEM...
                 2.: Hihetetlen vala ...hogy volt Rom Paul... s monduk nekem az..hogy miért nem ölték...s itt van az...hogy PONT FORDITVA IGAZ...AKI IGAZ AZ HALHATATLAN...MEG AZOK AZ ÉGIEINK AKARATA... nos Barackra azért szavaztam...mert minden amcsi katonát haza hozat... ami ezennel vége az izrálerozásnak...ami tota...hihetetlen..DÜHÖNGŐ ÓTESTOMETUMOR BOSSZU... na most hogy hellen pinnyalatban mi a hellzet...
                 3.: Ha vissza mentek...mondtam hogy az egész arab s muzulmán tengerek le lesznek...ki lesznek gyilkolva...aztán az egész e -gollobis népek LE DARÁLVA...Kina tota leatomozva mielőtt...na a ruszkik is... tehát EGY TOTA UJ VILÁG REND... amit ezek bejáccotak...vissza menve...Egy amcsi kutato csoport...akik komoly ásatásokat végeztek Palesztiniába... semmit semmi nyomot amit ÖSSZE HABA HABA HEBE HEBE...A BIB LIÁBA... szinte semmi nem igaz belőle...s ami dögletes...MINDEN... NEMCSAK A BIB LIA MEG AZ ÖSSZES IRATOK AMI SUGALANAK = JÁNOS 8:44. MEG HALÁL...gondolkozzatok...azzal kezdik hogy Jézust... mielőtt a föld lett volna FEL LETT ÁLDOZVA???
                  4.: Nos amit utolag LÁTTAM... igenis minden UFOk müve itt...nos van valóban HÜLLŐ FAJOK...MEG BESTIA DÖGJEIK... NINCSAK. MIT AKARUNK KEZDENI A HUSUNKKAL... AMI OI OI OI...KIVÁNATOS HA NEM...??? Nona... sok igazság van a Bib Liába...igen igen a Talmudokba meg Tona... meg Sufán áruk meg Korán...ki korán kell... nos ABCAULTRA... van benne egyetlen egy utalás hogy CSAK ÖRÖK HETERŐ CSALÁDOK VANNAK... CSAK AZOK AZ EMBERI CSALÁDOK??? -ami itt klérdéssé teszi...MIÉRT NEM AZOK A HÁZASOK AKIK ÖRÖK MENNYEI EGYTESTLÉLEK PÉLDAMUTAÓ HÁZZASÁGOK VANNAK ELISMERVE...(NINCSAK AKI A GYEREKÉT ELHAGYTA... MIÉRT??? NA AZOKAT HELLIKOPTEREN A FARKUKNÁL FELKASZVA MEGKERESNI A LEGMÉLYEGG TENGERT...NA MALOMLŐ A SARKÁRA...DE HA AZ ŐRDÖGE ÁTVETTE MERT??? ELVETTE A TESTÉT...S ESZE???) HA VAN ILLYEN...MERT VOLT...NA ANNAK S AZOKNAK AZ EMLÉKÉT IS...KI KELL IRTSÁK... (NINCSAK A MAGYAR ÖRÖKCSALÁDOK NEM ENGEDTEK BE EGY IDEGENT...NA ROKONT SEM MERT ANNAK IS VAN KIHELLÖLT FÖLDE MEG CSALÁDÁJA...ECSETLEG BESEGITETT A KAPÁLÁSBA) MELLESLEG...MONDUK A BIGÁMINÁL EGY FOKKAL AZÉRT...(SODOMA GOMORA RÉG ELSÜPPED???) ATTUL ZETTIG SZABAD SZEXXX... AMI VÁRHATÓ...NA MONDUK VAHHALLOL... AZ EMBER??? - MEGJELENIK...TALÁN AZ VALA JÉZUS JELENÉSEK...(NA EBBE...SOSE JÖTT EL SENKI FENTRŐL MEG NEM IS FOG...HANEM NEKÜNK KELL F FF FFF...) TALÁN AZT AKARNÁK MEGAKKADÁLYOZNI SSS...S TALÁN AZÉRT AKANÁK FELROBBANTANI (NINCSAK...AZ ELŐS 20 KÉPES MAGÁT A GOLLOBIST PUCK... MOST MÉGIS MIÉRT NEEE...) EZT A GOLLOBIST... NINCSAK HA ARMAGADDON OK... na csodás uton módon...figyeld a mostani prófétákat... csak izráel maradt... monduk eggenest megmondja hogy JEWusa foccsss...
            Isten racckája... raccka hus...
...NA AMIT LEGUTÓBB... DE IGENIS ISISSS... VISITHACC... CSAK TALÁLKA LEHETSÉGES A HALHATATLANAINKKAL DEEE... AHOZ BIZON ÉBRCCKA...