Cyandora!!!Koszi a kepeket!!!Szuper vagy!!!
Kerlek ha teheted folytasd es rakj ki kepeket filmekbol!!Sajnos a technikajat en sem tudom,hogy kell..
Kutvolgyi papucsa pedig maga a klasszik fapapucs!!Es milyen magasitott!!Igy kepen meg jobban latszodik mint filmen!Foleg a stegen allva.Ez csattoghatott kemenyen,teljesen kiemelve a talpakag jaras kozben!!Nagyon szexi!!Amugy biztos mosolyogna rajta,hogy vannak akik ilyen "reszlet"-re is felfigyelnek,nemcsak a szineszi jatekara..Hogy lehefne megkerdezni?:)
Amugy a klumpakat is szeretjuk Klumpaboy!;)Az Isteni muszak klumpai is szuperszexiek!Es Klumpaboy:De ez valami hazai gyartas szinten nem?Nem pedig scholl ugye?Illetve kutvolgyi papucsa delkeres magyar fapapucs ugye?
Cyandora:Nekem van ilyenem is a gyujtemenyemben mint Kutvolgyie!!Csak a gyarto ki lehet?Nagy belso talp resze van amibe szinte beleolvad a talp es csattan mezitlab rogton emiatt is..illetve meg azert mert szeles,nagy lyuku a pantja
elol ami jobban elengedi a labfejet a papucsbol es jol elfernek bennr a labujjak,labfej..Az asztalra letettem megnezni most ujra ezt a papucsot es nagyon szexi kgy felulrol!!