kiggyo Creative Commons License 2015.02.16 0 0 2709

Nincs semmi harag meg ilyesmi, rávilágítani úgysem tudtam a lényegre úgy látom.

Nem vagyok egyébként kivitelező, csak egy átlag user aki szintén maga telepítette a saját rendszerét.

Számlás panelekkel, garis inverterrel, valóban felkészített elektromos rendszerrel, számlás tervezővel. Az sk kivitelezés is inkább a speckó elhelyezési igények és a jobb szeretem magam jól megcsinálni természetem miatt van.

Először kiokosodtam a fórumon, majd kerestem értelmes tervezőt, és bevásároltam. Egy álom volt gyári cuccokkal szerelni egy hétvége alatt kész lett szondástól, mindenestől. Jött valódi ÈV mérés, átnézte, átvette papíron is a tervező, ütötte a szolgáltatót.

Villanyos képzettségű vagyok mégis a helyi szemlén olyan dolgokat vetett fel a tapasztalt tervzező amire nem is gondoltam, és igaza volt. Nyugodtan alszok mert a lehető legkörültekintőbben tervezve, saját kezemmel szerelve minden apróságra odafigyelve gyári alkatrészekből, gyári technológiával készült.

Arra akartam csak utalni az előző levelemben hogy azt a 30eFt árkülönbözezet mesgspóroltad, de visszafordíthatatlanul szétbarmoltad a napelemek csatlakozóit (amivel a garanciának lőttek) és vettél csokit, kötésdobozt. Majd most leszereled/átalakítod stb. Szerintem nem spóroltál semmit vele, de te tudod, te dolgod. 

No befejeztem én is.

Előzmény: ívfény (2706)