És akkor most szeretnék ismételten rákérdezni a saját problémámra a hozzáértőktől. :-)
Továbbra is szeretnék egy egyszerű, TV tesztelő videót. Köszönöm Ficere50, de sajnos megnézni sem tudtam amit javasoltál (Burosch, Fernseh-Testbilder – Audio Video Equipment Check), mert az AVG azonnal kilőtte trójai vírus miatt. Egyébként is, nem exe fájlra gondoltam, hanem video formátumra, amit be tudok vinni a boltba, és lesznek olyan kedvesek és rádugják pendrive-on vagy valamin a központi lejátszóra vagy a TV-kre, én meg össze tudom hasonlítani. És ha lehet, ezt a TV adás, és blu-ray formátumokban is, hogy mindkét környezetben látható legyen, hogyan viselkedik a TV főleg a mozgásoknál.
(Pl. a panasonic 55AS6xx sorozata 1200 HZ-es mozgás-interponálást gyönyörűen hozza, szép folyamatos mozgásokkal 1080p-n, de a TV adás mozgásai recegnek mint egy 50Hz-es Thomsonon. Szégyen. Na egy ilyenbe nem akarok belefutni.)
Rém egyszerű videó kellene, amin pl. egy álló színskála, és egy egységes szürke háttér után, különböző sebességgel mozgó objektumok láthatók, vízszintesen és/majd függőlegesen, folyamatos ismétlődésben. Láthatóvá téve a különböző sebességeken szaggatottságot, képugrásokat, elmosódást...
Ha nincs ilyen, akkor tudtok olyan animáció-készítőt, amivel meg tudom csinálni az elképzelt demómat? Ha igen, hogyan tudom ezt úgy ráküldeni a kiszemelt TV-re, hogy tényleg egy blu-ray filmet, egy torrentről töltött filmet és egy TV adást tudjak szimulálni?
Köszi