ívfény Creative Commons License 2015.02.15 0 0 2698

Ok!

Semmi gond! Köszönöm a normálisabb hangvételű válaszod! Azért, mert fura figura vagyok, nem vagyok, nem érzem magam hülyegyereknek!  Ne felejtsük el, h amire te azt mondod, h "kigyújtja a házam" szakember, elfogadta! Ez más kérdés, h ennek ellenére éreztem,én is, h nem az igazi, lehetne biztonságosabban és ezért ment a para! Annak ellenére, h nem vagyok tisztában alapvető dolgokkal.  Te elfogadtad, elkönyvelted, h házkigyújtós a rendszerem, én , meg már úgy gondolok rá, h két osztással biztonságosabb, mint eredetileg, bár még nem csináltam meg az átalakításaim, de, 2-3 héten belűl tervezem! Várom a + panelokat és csinálni fogom! Na, most, ha mindent mereven nézünk a szabályok szerint, akkor ezt, ezeket sem követhetném el, csak engedélyesen!, pl, kábelek külső vezetése a padlástér helyett, a padlástéri doboz megszüntetése, földelés felrakása. (csak zárójelbe mondom, h érvéghüvelyes sorkapocs csatlakozás volt létesítve, nem, mezei, ahogy te elképzelted) Tehát az emberek sokfélék, de az én fura létemre is meghajlok az észérvek, hallatán és elfogadom, amennyiben meggyőznek. És az, h feldobok lehetséges dolgokat,ötletet,  témát, az nem jelenti, h el is követem azt, csak beszélek róluk, aztán jól körbejárva, vagy lesz belőle valami, vagy nem! De hát erre jók a fórumok, h megbeszéljék az emberek, a dolgokat nem? Ha azt mondom, h szükségem lenne pénzre, elmegyek rabolni, egyáltalán nem biztos, h megteszem, de, ha rá tudsz beszélni, meg tudsz győzni, h az nekem az okés,  lehetséges...  :)))

Előzmény: kiggyo (2697)