capslock ügyben, diszlexiás vagyok, régebben az ilyeneket, én magam egyszerűen hülyének neveztem, azaz a diszlexiást! Gyereknek, , ha szóba jött a dolog, mivel, azt mondta rá a tanára, h"diszlexiás" és kérdezte, h az mit jelent, mondtam, "hülye vagy édes fiam", csak tanár bácsi becézve mondja. Mivel, most olyan érzetem, van, h rám lehet mondani, h hülye vagyok, a billentyűzethez, maradjunk a diszlexiánál, mégiscsak egy árnyaltabb, becézett, formája a hülyeségemnek... :)
ezek a szolgátatós dolgok, akko helyre kerűltek, a fejemben, legalábbis azt érzem.. remélem nem leszek ebben is diszlexiás?? :)) ÉS mellesleg ez, az egész, napelemesdi, amolyan narkós dolog, mert, ha rászokik az ember, egyre több kell belőle!!, az elhasznált villanyos energiám ezt mutatja, h egyre többet használok! De nem értem mire, hova!? Utána fog kelleni néznem, hogyan csinálom! Vagy felmerűlt bennem az is, h esetleg a felrakott ad-vesz óra mérne többet, mint a régi mechanikus, ganz? utána fogok járni, mert, mostanra, kellene lagalább 4,6-os rendszer, h kinullázzam az órát, leolvasásig, pedig eredetileg a 3-as simán elég kellene legyen, a 13 panelos meghajtással.