ok! ok!
értem, amiket írtok és megköszönöm! de, csak azért feszengtem, a témában, mert a műszakis srác, aki a papírokat intézte, kimondottan felhívta a figyelmem, h, ne termeljek túl sokat, az órába, ha túlnapelemezek, hanem igyekezzek elhasználni úgy, h még az órába kerülés előtt, elhasználjam, mert a szolgáltató, figyel, egy átlagot az x kw-os csatlakozási pontokhoz és, ha attól számottevően eltér,+-ba, éves szinten, akkor hisztizhet. és, ha már szóba jött, ezért kezdett csurogni a barna lé a nacim szárán. ígyis igyexem én is , amikor süt a nap, mosatni az asszonyt, hegesztek, klímázok, fúrok, faragok, mindent, csinálok, amihez csak áram kell. de , ígyis elment már 1 hónap alatt, 400kw, amit az óra beszámolt! ha ez így, megy, akkor év, végére, 5000kw körűl lesz az órában, én meg csak, elvileg anyit rakhatok az órába, +-ba, amennyit illik, egy 3 kw-os rendszernek, és itt jön az, h túlpanelozok, ha ez sem elég, akkor jön a nagyobb inverter csere!, h meglehessen a 0-ás számla, de... na! szóval csak ezeken tépelődtem magamban, ha már szóba jött... :)
más: a capslockot nem merem lenyomni, mert, van, h úgymarad és leírok egy litániát, mire felnézek és , ha úgy elkűldöm, rámugranak, a fickók, h "mit kiabálsz te farok?" aztán ,meg, ha jól működik egyszer csak azt veszem észre, h mégis kis betűkkel írok, mert már megszoktam, ezért bocsi. kb 2 éve ilyen szar a billentyűm, ki kéne már cserélnem és megszokni, h KELLENÉNEK A NAGY BETŰK!! :)))
bocsika... :)