repcsepista Creative Commons License 2015.02.12 0 0 1172

New World Ordill...
A jövendőlés... fékezz Zsiga a zsigulival jön a kanyar brrmmm...
                1.: Vicca a csinai jósnöhöz... de inkább had villogjak... amit A IZRÁEL ÜBERÁLL HÁTTÉR AKAR... tota amit lehetett hallani a LENINI TERVBEN: EGY TOTA SEMMI MULT TUDATTAL NEM RENDELKEZŐ OSTOBA ÁLLATOK AMI SOSE VOLT LESSS...
                  2.: Igen igen intve lettem... hogy hagyjam a zsidók... na ollan nincs, DE VANNAK A KIVÁLASZTOTTAK... na azok akik A DOMINÁLTAK... tota tökengedelmes allattah valóik, mert kérdem, te elhiszed hogy ami történik, emberek? - ez a fogalom ismeretlen... de állatok? - neee... szóval a TI ATYÁTOK AZ ÖRDÖG... JÁNOS 8: 44. AMI EGY ÖNMEGSEMMISITŐ ERŐ... ugyanis... monduk többet OLLAN HOGY IZRÁEL MINTA???- IRAQUBA DEMOKRÁCZIA CIA SZIA SZIA SZIA... nos többet ezeket... csak ATOMOZNI ESETLEG LEHET... mig az ukránok ugra buggra... na meg mjocst vissza a kinai jósnőhöz... csak pokoli hullarabló gyilkos gépezetek... akiket ha SODOMA GOMORA KÉTEZER ÉVVEL EZELŐTT... RÉG ELSÜPPEDT VOLNA... na itt van Izráel??? Tota abcullaultra az izráeli háttér... ugyanis vissza... ha JÁNOS 8:44. akkor ki fog segiteni azoknak... akik pont tőllük várják a segitséget = halál!? - AMI NEM FELTÉTLEN... mert akik nem tudnak meghalni... nekik... azok minden pillanatban kivánnák a halált, de nincs tröbbet bet bötty... nincs e leirva... NA TOTA AMIT BIB LIA MEG MINDEN DE HIT IRATIK IS... CSAK AZ ÖRDÖG ATYA JÁNOS 8 : 44. GATYÁTLANAI ÁLTAL... igen igen...akihez menekülne az embriség aki JÉZUST MEGSZADICA CANNABALOZZÁK MIELŐTT LETT VOLNA!? SMIRNA!- NA AMI JÖN...
                  3.: Azokat akik egyetlen egy kis kunyhóját is... de rengeteg ártatlan embert s gyereket GYILKOLTAK LE... GYILKOLNAK LE.. NINCSAK A LELKÜNKET AKARNÁK ÖRÖKRE ELKÁRHOZTATNI... NA UGY AMCSIBA MINT MINDENÜTT... AKI CSAK BÁNTÓLAG IS KEZET EMELT A MÁSIK EMEBER TESTVÉRÉRE CSAK KÁRT TETT AKÁRMILYÉBE...
                 4.: Maga...na amit irtam... hogy az az emberalak aki minden nációt (racca keveréke) magába... felment magasra... nos ez eddig megütötte a legmélyebb pontot... nincsak talán 1948 -ba, beléptünk az ÖRÖKÖS ARMAGECCIZÉSBE... smondom, csak DOMINÁZIK S GÉPIES DOMINÁLTJAIKÉ A FÖLD... monduk hol vagy Úruq?- isisss...ászló juk piros HÁROMZOR IS TILOS... fehér zöld...képzled el a JUDEÓ KERESZTÉNYSÉGET... akik tota lefeküttek a BIGÁMI MÉRGESKIGYÓK FÉCCKEIBA...EGGÁLTALÁN KI VAGY MI AZ ELLENSÉG...HA NEM TE??? VAGY MÁ BEDÜLTÉL???
                Isten birkája brrr...
Ismétlem, ugy amcsiba... mindenütt a föld legkisebb pontjaiba... aki csak kezet emelt a másikra... na ahoz pont le kell tudnunk számolni... a TOTA GYILKOS ÖSZTÖNÜ PARAZITA ÖRDÖG -JÁNOS 8:44.- HARRAMI SISTERRA HADAIKKAL... HOGY HOGY...
HA ANNYI HITETEK MINT EGY MUSTÁR MAGOCSKA...
Nincsak, én akik létrehozták a tömegpusztitó fegyvereket...tudom hogy azok is szellemek...na azokkal együtt a MAGMÁBA... A VAS HAD TISZTULJON MEG TŐLLÜK LÜKVERCBE BRRR...VASBULL TISZTA VAS SSS... ACÉL? -csak föld kultiválása... irva van?