Fapapucsklumpafun
2015.02.11
|
|
0 0
837
|
Milyen volt az a magassarku vilagosbarna fapapucs???-A fodraszon amit irtal?Olyasmi mint a scholl peggy peldaul?Vagy hasonlo magasitott scholl?Tudsz linket vagy kepet kuldeni hasonlo papucsrol?Csak hogy tiszta legyen melyik!Koszi!!
Amugy koszi az emlekeket is!Irj mindig ha eszedbe jut mas is!Amugy az is erdekes amit irtal,hogy igen vannak akik divatbol vagy atmenetileg hordanak fapapucsot vagy klumpates vannak akik hivok..mint az osztalytarsad aki 15 eves koratol hordta.
Nekem kozepsuliban volt egy osztalytarsnom aki barna nem lyukacsos klumpaban volt bent a suliban sokszor es jo idoben mezitlab..Volt amikor egy hazibuliban suli utan ultunk a szobaban egymas mellett mert tarsasoztunk tobben en pedig mellette ultem.Kilepett a klumpaibol es azalso labszarara ult igy a talpai tokeletesen latszodtak..a klumpai pedig kozvetlen mellette!!Bele lehetett latni igy a klumpa belsejebe ami fenyesre ki volt mar taposva (a fa resz)...En meg mindig ugy helyezkedtem hogy az oldalamra doltem a labaimelle pl egeszen veletlenul pont a talpai melle kerultem igy...huh..na az igyen izgalmakat mi sohasem felejtjuk azt hiszem..Kesz voltam!:)
Na te josz megint!;)
Klumpaboy neked is vannak emlekek vagy emlekszel rajuk? |
Előzmény: klumpafetisiszta (836)
|
|