klumpafetisiszta Creative Commons License 2015.02.10 0 0 836

Sziasztok!Pontosan erről van szó:Sokkal többen vannak így aklumpákkal,fapapucsokkal,mint mi,ahányan beszélnek róla!Valószínű cikinek tartják,maguknak sem vallják be.Én is így voltam vele még diákként!De később már tudatosan nevén neveztem a dolgot!Meg hála a netnek vannak ilyen fórumok,ahol a "hasonszőrüek"tudnak erről beszélni!Igen,a jó öreg strandi élmények!!!!Azok a klaffogó lábak...,a járás közben kivillanó talpak!!!És persze:játék a klumpával!Nagyon sok élmény volt,a multkor,amikről írtam,azok nagyon meghatározóak voltak.Nekem főleg,nem kizárólag,a fehér és fekete klumpás élményeim a legemlékezetesebbek!!Ahogy eszembe jutnak még:a szomszéd lány eggyel idősebb,főleg barna klumpái voltak.Egyszer a suliba mentünk együtt,akkor fehér pántosban volt fehér zoknival,farmerral.Osztálytársnőm már 15 évesen fehér pántosban meg fehér lyukacsosban volt nyaranta,később fekete pántosban.Nála ez mélyebb lehet,mert amikor a klumpa hátrébb szorult 2000-es évektől,őt lehetett látni többször fatalpuban.Legutőbb krémszínű,magasított sarkúban volt,asszem nyáron.Na igen,strandon mindig figyeltem,mikor látok klumpás,vagy fapapucsos lábakat.Ja igen:helyi fodrászatban akozmetius meg fodrásznők:fehér köpeny,térdig érő,rövid újjú,fehér klumpa,pántos,felületén kis diszítés,testszínű harisnyanadrág és/vagy fehér zokni!!!!!Ja meg fehér lyukacsosban!!Ott várakozott az ember az előtérben üldögélve nézelődve.....!!!Egyik egyszer magassarkú világosbarna fapapucsban is volt harisnya nélkül!!Nyáron 96-ban 30-as nő fekete pántos klumpa fekete harisnyával,térdszoknya,este,tóparti galériában kérdezett néhány dolgot ui.nyári munkán oda voltam beosztva.

ott is voltak a látogatók között!!80-as évek:egy finn csajon láttam strandon,fehér pántos,szemüveges,szőke copfos,ismerősöm ismerőse volt.fiatal női ikerpár,szőke copfosak,kempingben,külföldiek,csak tippelni tudtam őket,németek,esetleg dánok,fehér pántosban mindkettő,egyberészesben!Ha férfin látok klumpát,őket irigylem hogy bevállalják!Régebben is többnyire nők viselték,de mindenkinek gyártják!