Igen a nevet elirtam mert utkozben valaszoltam nem tul kenyelmesen:)
A vegen pedig csak annyit akartam irni amit klumpafetisiszta is valaszolt ezzel kapcsolatban,hogy lehet,hogy ritka a mi klumpa/papucs rajongasunk (bar egyre inkabb ugy tunik a netnek is hala, hogy nem ritka annyira),de ez egy termeszetes dolog,mentes az extremitasoktol,a valodi erotikaert rajongunk a noi labakon es klumpakon/papucsokon keresztul.Szemben az egyre elmebetegebb dolgokkal ami ma a szexet (szexipart) jelenti sok esetben manapsag.
Illetve koszi a vetelkedo cimet is!Nem ismertem.Hat igen egy elet nem eleg ezeket mind vegignezni,de legalabb van honnan valogatni!
Es igen kfetisiszta!Ott a Balcsinal nem csodalom,hogy rajongo lettel!Nyaron regebben eros idegzetek kellettek egy strandon vegigmenni..Sok klumpas/fapapucsos lab..raadasul sok esetben napozas kozben - ez az egyik kedvenc latnivalom - hason fekvo holgyek ahol gyonyoruen latni a talpakat! es mellettuk sok esetben kozvetlenul ott a klumpa/fapapucs.Tehat a talpak es a klumpak/papucsok egymas mellett!!Es nem egy esetben!!Ugye ez mennyire szinten orgia a szemnek?Es gyonyoruseges??Nyammm!
Ilyenkor ugy megpuszilgatnam,szagolgatnam azokat a szexi talpakat illegve labbeliket..Puszi helyett csak udvozleskent!De tenyleg!Be lehetne vezetni egy uj udvarias koszoneskent nem?Maga lenne a menny!:)
Ti is lattatok ilyeneket strandon?Vagy mas strand elmenyek?(ha mar ilyen hideg tel van kis emlekek..)