nzsolt18 Creative Commons License 2015.02.08 -17 2 1176

azért dőlt össze mert az n+1 lehetőséggel sem bírt élni.

- FŐKÉNT azért dőlt össze valóban, mert nem bírt megváltozni. De azért te is bevallottad, hogy volt ott piszkálás is! Talán (!) másképpen alakult volna a dolog, ha mindenki totálisan ignorálásra veszi! Nem?

szinte csak rajta múlt, használhatta volna az ignorét ő is.

igen volt piszka, csak az általában a sorok közötti baxtatásra volt válasz főként. a többi meg a keringőre felhívás miatt volt. itt tévedett mindenki, te is ( bár a jó szándékod megkérdőjelezhetetlen), a vadászok is bár ők sem rombolni akartak, max "picit" törleszteni.

(legalább is én ezt nagyon remélem) 

most meg totális háborút hirdetett ellenünk,ellened aztán a fórum ellen.

Lehet, hogy nem látszódott, de évek alatt ugyanezt csinálta folyamatosan. Eredmény nem sok volt, úgy hogy páran életben tartották. Meg kell érteni a trollok életét: Csak akkor jönnek vissza rendszeresen, ha ott kapnak ennivalót. Ha senki sem vesz róluk tudomást, ha senki sem kezd látványos üldözésbe, ami alapján be-be, vissza-vissza szólogathat, cikizheti-mérgesítheti a "vadászokat", akkor az egész ÉRDEKTELENNÉ válik számára.

igen csak mire oda jut, hogy érdektelen legyen addig 100 új fegyverrel támad. ha valaki kiesik mint én most, lesz helyette új célpont, lásd Bildirit. na ezt megállni, nehéz nagyon. 

és ez így volt és így is lesz amíg össze nem fogunk mindannyian.

- Ezt a mondatot már párszor megerősítettem!

Mindannyian: modik, vadászok, közömbösök, fanok!

etetni azzal is lehet, hogy haverkodnak vele. 

és sztem ennek nem sok esélye van. 

- Rajtunk nem múlik! Akkor viszont kin?

ti benne vagytok,

a vadászok benne lennének.

akkor csak:

a hajlékony gerincűeken, akiket megvett baksisért, és elfeledve a régi dolgokat remegnek az új és lehetőleg ingyen ajándékért, és ezért inkább vállalják, hogy nem bírnak tükörbe nézni. 

vagy a

kétkedőkön akik nem élik át a támadásokat, és csak a pálya széléről kiabálnak be kibicként, hogy nem úgyvanaz!!  1 x vettem valamit és amikor találkoztunk tök normális volt, és itt ő az áldozat mert baxtatják szegényt.

meg a

béke pártiak, akiknek mindegy milyen vita van, csak kimaradjanak belőle, de azért frázisokat pufogtatva játsszák a kék sisakost.

...........

én fenn tartom :

részemről teljes és  totális ignore!

még jelenteni sem fogom, ahogy eddig se nagyon, inkább jeleztem az etetést a topickban, de ezt is beszüntetem. nem is létezik. 

Előzmény: SzótlanJoe (1174)