Fapapucsklumpafun Creative Commons License 2015.02.08 0 1 832

Kisvaros!!Köszi persze ismerem!!

Amugy ha mar belejottunk a klumpas/papucsos filmek emlitesebe akkor a Negy Evszakot se hagyjuk ki!80as evekben ment magyar sorozat.Meg az angyalborben volt par darab igen arra is emlekszem.M3-at erdemes nezegetni a retro csatornat mert ott is el lehet csipni jo dolgokat regi filmekben,sorozatokban.Most eppen a nok a pult mogottete ismetlik..abban is van par klumpa es fapapucs.

Amugy hihetetlen idot es energiat birna felemeszteni nyomonkovetni ezeket.A csatornan pl de mas archivumokban is egy csomo regi vetelkedo,hirado st  van ahol a kozonsegben sokszor sok klumpas/papucsos lab van...de ezeket mind vegignezni..huh..Istenem!Miert tettel engem klumpa/fpapucs rajongova??;)

De ezert erdemes nezni az archiv elsore talan teljesen erdektelen fotokat,tablokat stb (pl. tok erdektelen re rendezvenyek vagy taborok vagy osztalyfotok stbstbstb) mert a regi kepeken tuti talalsz par kepet ahol a labakon ktt a klumpfapapucs!

Amugy Klumpafun : ezt a technikat nem ismertem ill. toled ismerem..Klumpafesitiszta:Nem egyszeru a rakerdezes a holgyeknel megertelek,de klumpafunnak igaza van,hogy  nem kell tulbonyizni.Nekem is volt tobb tapasztalatom amikor rakerdeztem akar utcan klumpara vagy fpapucsra : -A klumpam erdekelne? Huu mar ilyen is megy??Mik vannak? - de ez annyira vicces volt,hogy zavarba sem tudtam jonni hanem csak ott alltam es rohogtem:)Aztan mondta,meg az a no is,hogy most nem akarja odaadni mert szereti nagyon.

De inkabb olyan reakciok voltak,hogy " jaj hat ez egy ezereves darab,mar ki kellene dobni,ne hulyeskedj",meg hogy bocs "ezt nem adom oda,mert mar nem lehet kapni es olyan kenyelmes".Persze voltak pozitiv peldak is amikor megkaptam.Azt mondanom sem kell,hogy mikozben beszelgettunk - nem tudom neked volt e ilyen tapasztalatod klumpaboy?- elkezdtek ki be huzogatni a labfejuket a klumpaban/papucsban meg kilpetek belole stb..es hat ott eros lelekjelenlet kell:) 

Amugy osszesegeben az a tapasztalatom,hogy kedves, artalmatlan hulyenek,flugosnak tartanak minket a holgyek eziranyu erdeklodesunkben.Amibol a kedves es artalmatlan mindenkepp igaz :))))

Amugy is boldogabb lenne mindenki ha a sok durva  perverz szexualis elhajlasok helyett ami manapsag meg divat is (mar a szexipar,filmek sem tud mit kitalalni mert annyira elmentek kattant iranyba,hogy "fuu mi meg extremebb filmet csinalunk" hogy mar lassan onmaguk parodiai),szoval ehelyett a klasszikus erotikus finomabb,termeszetes dolgok lennenek..