klumpafetisiszta Creative Commons License 2015.02.06 0 1 828

Sziasztok!A Hegyi Barbara egy 1992-es lengyel-magyar filmben játszott egy boltos csajt ,sima fehér pántos klumpában!Jól leírtad a történetét Klumpafan!Azt gondoltam,hogy a skandinávok,a hollandok vagy a németek részéről származik!Én is hozzátennék egy adatot:a klumpa szó a német Klumpen szóbol jön,innen lett "torzítva" a klumpa szóra.A németben a jelentése: facipő vagy farönk vagy facsomó.Az első élményeim az általános koromban voltak.Én a Balatonnál lakom,úgyhogy a nyáron a strandon jó sok klumpás lábikót lehetett látni!A 80-as években a fehér és fekete klumpák voltak a leggyakoribb típusok,a sima pántosok,a fehérnél még a lyukacsos is.Aztán a 90-esben már mindenféle színű,fazonú is.Nekem a svéd a legszexisebb!!!A meghatározó élményeim is ezekhez fűznek.Volt egy lány testvérpár,idősebbek nálam,még a 80-as években,nyaralók voltak.A strandon szoktak lenni,az idősebbik feketében,pántosban,meg fehér pántosban is sazokott lenni,a tesója meg világs barnában!Jól állt rajtuk,jó testük volt,formás lábuk!Egy másik csaj is ,idősebb nálam,fekete pántosban,szuperül nézett ki benne,formás lábú,formás testű!!Aztán egy másik csaj,ő ott lakott,egy évvel fiatalabb nálam,fehér pántosban,szintén élmény volt:szintén nagyon jó testű,szép,formás lábbal!!!Ahogy klaffogtak benne....!!És lépésenként a kivillanó talpak!!!Nem véletlenül van annyi lábfetisiszta!De ugye ilyen élmények...!De jó,hogy így van,ilyen élményekkel!A helyi fodrászatban a fodrásznők meg a kozmetikusnők is fehér klumpában,fehér köpenyben voltak,volt amelyik harisnyával vagy fehér zoknival!!!Élmény volt az előtérben a várakozás!!!Egy fogászati asszisztens hölgy is,nálam idősebb,fehérben,pántosban meg lukacsosban!!Általában harisnyával,ritkábban fehér zoknival!!Ti is tele vagytok élményekkel gondolom!!!