igen,igazad lehet.Te egy vérprofi ellenfél vagy,akár a dr.vérnyúl az ft-sen(?!)de miért kell ellenfélnek lenni,miért vannak itt ilyen szituációs falak meg csapdák-bokrok?Miért tart az üldözésem mióta ez a fórum létezik?Más beregel 1 néven és el van azon 10 éve.Én csak kaptam 1x egy gázpisztolyt és beírtam,hogy milyen xar,erre megindult az üldözésem..hát,sok nickem volt,"togas""duhonyi""indexüldözött" -..stb..mind elvérzett a hosszú harc alatt.Én csak fórumozni akartam,mint más öreg rokkant nyugdíjas,aki ráér meg szereti a fegyvereket..most inda vagy "lo..i"-elismerem,mindkettő én vagyok-hiszen ezt eddig is tudtátok!De a bárkán bebizonyítottam,hogy rendes tag vagyok,nem egy átverős xar nepper.."vérprofi-kőkemény üzletember,hanem egy vajpuha szívű érző emberi lény,aki akár a gatyáját is leveti-20 fokban és odaadja,ha fázik a másik!.Biztosan sok embert megsértettem,de ők is engem.És én mindig bocsánatot kértem.Tőlem senki,soha a sok atrocitásért,a rágalmakért,amiket ki kellett állnom,amiket el kellett viselnem.
Kössünk békét ez a harc senkinek sem okoz örömet-nekem pláne nem!És akkor akinek azt okozott,az fog távozni.Visszakapom a Főnix nevemet-ill.ezen a néven újrakezdeném,mivel ez a griff madár másik neve,aki elégett ugyan,de a hamvaiból újra született egy jobb és nemesebb,megtisztult tollú madár..
Elég volt a hajsza,elég(ett) a gálya:A FŐNIX ÉJSZAKÁJA!