Léna007 Creative Commons License 2015.02.02 0 0 3109

Szia Costy, szia Rumos,

azt gondolom, hogy Höfntől az első 90-100 km-en nincs sok látnivaló, Djúpivogur falut írja a könyvünk érdekesnek, majd Stödvarfjödur falut, utána a többi már nem, így lehet, hogy csak ezeket nézzük meg, de itt is a fjordok külső részein mindenhol írnak lundákat is. Szóval lehet, hogy ezt a Stödvarfjödurt még megnézzük, olyan 10 km-re lehet az 1-es úttól és utána visszatérünk az 1-esre. Ez majd ott dől el, de rövidítési alternatívaként felmerül. Mondjuk Eskifjödurt is érdekesnek írják le. Hmmm. Ha én ezt mind előre tudnám. :-)

A szállás nekem is nagyon tetszik, a másik, amit lemondtam, sokkal egyszerűbb volt, ott még közös konyha sem volt, itt meg egy szép nagy van. Szerintem jól tettem ezt így és pont ezért jó a fórum, mert már ott járt emberek tapasztalatai sokat tudnak nyomni a döntéseken.

Amúgy meg kell jegyeznem, hogy ez egy nagyon barátságos, kedves és békés fórum, sok másikban leharapják az ember fejét, ha "butákat" kérdez. Kellemes itt köztetek. Köszönöm nektek. Ha visszatértünk, én is megosztom az összes tapasztalatom és fotóimat.