ívfény
2015.01.31
|
|
0 0
2571
|
mellesleg onnan is lehet tudni, h volt az a fránya villámindukció, ha sérült a szigetelés, az inverter nem fog elindulni, kiáll dc errorba. máskülönben, ha megvan a kellő védőtávolság a + és - közötti dc kábelen, nem fognak tudni ívileg közösülni! max van a szivárgó áram és inverter tilt! és már tudom is, h megkel néznem a dc oldalt sürgősen! éppen ezért úgy döntöttem, így átgondolván a dolgokat, h nem rakok semmiféle kismegszakítókat, meg egyébb okosságot az áramkörbe, még a padlástéri dobozom is megszüntetem, hanem a védőtávolságok betartásával leviszem a pinyóba a delejt és ott, majd, közösítem a 2 stringet, mert, ha ott dob ívet, max kormos lesz a betony fal, de nem tud kigyúlni semmi! a napelemeknél, még gondolkodom, hogy tudnám kihagyni az mc4-eseket, mert felesleges csatlakozás az is, mivel kinyitható a napelemek hátulja, és elég ott összekötni, sorolni a paneleket!, csak olyan időben kell ezt megtenni, amikor már a napocska elbújt! így, marad a tetőn a kényszerdelej, ha kell, ha nem... ha meg megrágja a nyest, akkor ugyanúgy inverter leáll, de nincsen szikra és ív! |
Előzmény: Condens (2569)
|
|