indafapuska
2015.01.31
|
|
0 0
759
|
Köszönöm a lehetőséget a meghallgatásra Joe!
Kezdeném ott hogy most nem a magam ügyében kaparászom az ajtót, de még is a saját példámat is szeretném felhozni. A lehetőséget... a lehetőség példáját és ezt Longira vetíteni.Megkaptam a lehetőséget használhatom eredeti nicknevemet,mert legálisan használom és látod jó útra tértem.Mert nekem és longinak hasonlók a céljaink de eltérőek mégis.Ő lomjait akarja árulni holibilis áron, ez a célja. Nekem célom a szabad nicknevem használata, és küzdöttem érte 4 hosszú évig Dönci, H Laci és a kis kizárató csapata ellen.Ezt a harcot megnyertnek tekintem velük szemben.Mindennek az alapja a párbeszéd a modi és az user közt.De térjünk vissza Longi esetére.MINDEN ESTEBEN ADNI KELL NEKI EGY LEHETŐSÉGET VÉLEMÉNYEM SZERINT!Ellentkező esetben hosszú lövészárok harcra kell felkészülni mind a modiknak mind a Longinak, amely akár évekig is elhúzódhat.Mondjuk ki őszintén a kimondhatatlan nicknevű szakmodinak - azért megpróbálkozom fejből leírni : murderinterrappercoaptaednek az azonnali és zéró toleranciás törlési entrópiája nem vezetett semmi eredményre. Ő már rég nincs de mi még mindíg itt vagyunk...És Longi is itt lesz mint leírta már kb. 50 nicket legyártott...Szerintem meg kellene egyeznetek és beállna a béke. Kapjon egy esélyt a zen topikban mint én is, hogy szabadon használhassa a Longines nicknevét, akár én a sajátomat. És lásd igen, van eredmény!Nincs balhé, nincs feljelentgetés felétek, mert legális a név. B..nyák úr is leszokik majd a feljelentgetésről, mert értelmes hozzászólása alig van csupán a felderítő rendőrbíró szerepkörét látja el egy két háttér emberke utasítására, de elképzelhető hogy már önélvezetből is ezt teszi. Min történt a balhé longival kapcsolatban emlékezzünk vissza.Odamentek belékötöttek feljelentették kizáratták.Jó nem volt ő sem szent ember de mondjuk meg őszintén azért jártak a zenbe egyesek hogy belekössenek.Ezek az emberek szabadon használhatják legálisan nicküket és mondjuk ki őszintén dörzsölik tenyerüket a jól végzett munka eredményeként.Talán még Tokodatárló is felhúzta a trikolort és bosi hős szobrot kap 50 év múltán.SUMMASUMMÁRUM: Én adnék a helyetekben egy esélyt a legális név használatáracsak szigorúan a zenben ( de a Longineséra, és nem a niggergriffréra).Hidd el be fog állni a béke mert megszűnik a nickazonosítás felfedés kizáratás és minden rátapadás mint a mágnes...Bosiék részéről.Nálam bevállt velem kapcsolatosan.Szerintem nem bántátok meg ti sem... Az már más kérdés hogy végigment az inda ellenes falka tagok közt hogy ne álljatok szóba vele mert legalizálták (jól tudom, vannak füleseim) de ez már engem nem érdekel. A lényeg a szabad nicknév használata és ez Longi célja is.Kapjon egy ilyen irányú esélyt és szinte garantálom béke lesz. Ő kiikszeli a támadóit és nem látja a provokációt amelyek felé irányulnak.Nos?????? Egy kis elgondolkodást talán megér az írásom...Vannak bármijen furcsa is de vannak akik kifejezetten kedveli Longit, és valjuk be vannak nagy szakmai hozzászólásai kár lenne az ilyen személyt kizárni egy szakmai fórumról.
Off! |
Előzmény: SzótlanJoe (758)
|
|