Beszereltettük a hálót, de nem vagyok valami elégedett a dologgal. Ma mentünk el érte (ilyenkor a szervizesek nincsenek bent, így akkor nem tudtuk velük leellenőrizni, de itthon sajnos azt kellett tapasztalnunk, hogy a szerviz csak a hátsó rögzítési pontokat (illetve a kis ajtócskákat ) szerelte be, az első ülések mögötti pontot nem! Nem tudok rá magyarázatot (mint írtam, a szerviz nincs szombaton, így csak átvettük az autót), de hétfőn biztosan reklamálni fogunk az ügyben. Ahogy írtad, a készlet biztosan tartalmazza mind a négy "ajtócskát" a 4 ponthoz a sablonokkal együtt. Azt meg nehezen tudom elképzelni, hogy lenne ilyesmi eltérés 2 egyforma kocsi között.
Ingyen szerelték egyébként be, de ha tudom, hogy csak "félig, akkor inkább fizettünk volna érte. Amúgy is már nekem kényelmetlen, mikor név szerint köszönt a szervíz minket, annyit járunk mostanában oda pl a szélzaj-probléma miatt. Lenne azonban egy kérdésem hozzád (hátha még a hét végén tudnál rá válaszolni :) ), hogy az első ülések mögötti beszerelésnél alul hova akasztod a háló alját (a hevedereket)? Mert én ott nem találok akasztófület.
A szélzaj probléma sajnos megoldhatatlanná kezd válni (háromszor volt bent e miatt a kocsi, elvben szétszedték, összerakták mindig azt a kis takaróelemet, de egyre inkább kezdek arra hajlani, hogy hacsak magát a szélvédőt nem piszkálják meg (amit egyelőre nem szívesen vennék, míg nincs rá alapos ok, pl egy kavicsfelverődés), addig fennmarad ez a gond. Gondolkozom addig is a megoldáson.
Talán még korai a tipus újdonsága miatt, de nem láttatok valahol a neten már szerviz cd-t (szervizleírást, szerelési utasítások, szerelési ábrák stb, amit a szervizek is használnak). Mert pont az ilyen apróbb hülyeségek esetén igen hasznos lenne, ha látnám, az ilyen műanyag elemek hogy, mivel rögzülnek, mi mihez kapcsolódik stb. Régen minden kocsinkhoz volt ilyesmink és néha egy-egy ilyen apróság pár perces böngészgetés után megoldódott, nem kellet szervezgetni, meg időpontot egyeztetni stb. Sajnos én nem találok még sehol ilyesmit.