Hát... erős akarattal és még nagyobb hittel, valamint a vak párthűséggel lehet így értelmezni.
Én pl. idén még nem mentem autópályára, igaz egy ideig külföldön is voltam. Mégis-mégis két kocsira kellett megvennem a Pest megye matricát. Történetesen mert az M0-t nem tudom csak körülményesen kikerülni. Máskor évi 25-30 ezret matricáztam el összesen. Az új rendszerben szerencsére kb. ugyanoda fogok kijönni, de amit eddig megvettem, az semmi más mint előrehozott fizetés.
Vagyis:
Még nem számolom, hogyan jön ehhez az év többi része, de 10 ezer forintocskuval már hozzájárultam az államkassza eme bevételével TERVEN FELÜL. Eszembe sem jutott a rendelet visszavonása, ismerem "ezeket". Kicsit módosítanak, mintha a nép szava számítana "osz jó". És bizonyosan nem egyedi az esetem.
Ha tehát Te és igehirdetőid azt kommunikálják, hogy az eddigi többlet befizetés a támogatás jele, az nettó hazugság. Ráadásul saját csapdájukba másznak bele, mert ezen az alapon decemberben, amikor kiderül az éves többlet lakossági útdíjbevétel növekedés, na akkor azt is a rendszer támogatásának lehet betudni?
Szóval bárhonnan vetted, ne terjeszd ezt a hülyeséget! Valóságban több embert kényszerítettek rá, hogy matricát vegyen. Ezt a legjobban azt mutatná, ha tudnánk azt is, hogy mi a megyénkénti eloszlás. Véleményem szerint Pest megye messze-messze az első lészen, mégpedig aránytalanul.