Léna007 Creative Commons License 2015.01.28 0 0 3034

A hozzászólásom óta 15 oldalt visszaolvastam, valamint rumos14 blogjába beleolvastam és rengeteg kéept si megnéztem.

Az eddig felmerült kérdéseim:

- Július 10-től megyünk. Itt nagyon sokan írták, hogy júliusban majdnem végig esett az eső. Ez egy kissé lehangol. Az időjárással kapcsolatban az érdekelne öltözködéstecknikailag, hogy elég-e termókardigánokat vinni és föléje vízálló széldzsekit, vagy vannak olyan hideg napok is, hogy szükség lehet vastagabb téli kabátra is?

- A tankolásról írjátok, hogy majdnem minden kútnál csak bankkártyával lehet fizetni. Ez most komoly? Mi nem szeretjük külföldön a bankkártyánkat használni, mert akkor nincs akkora áttekintésünk a pénzünk felett, mint  kp-nél, meg félünk a visszaélésektől is, hogy kipakolják a számlát. Szóval ez nem nagyon szimpi.

- Kaja. Sajnos egyik szálláshelyünk sem írta le, mikortól van a reggeli. Remélem, ez már reggel 6-7 körül kivitelezhető lesz, mert korán akarunk útra indulni. Étteremben  nem szándékozunk enni. Aki vendégházban lakott és közös konyha volt, tudott ott este valamit magának főzőcskézni? Az egy dolog, hogy viszek itthonról pár kaját, de 15 napra nem tudok eleget vinni, mert a bőrönd csak kajából állna :-) Mivel Keflavik-Reykjavikból indulunk, gondoltam, hogy az érkezés estéjén ott be tudunk vásárolni pár konzervet, csomagolt kenyeret, hatos vizeket, sört...???

Egyelőre ennyi kérdésem lenne, most olvasok tovább és majd még írok.

Előre is nagyon köszönöm a válaszokat.