"a villamos bekötéseket szabvány szerinti eszközökkel, szakemberrel csináltasd meg!"
ez renben is lenne, meg ez egy helyes út! csak az a bajom, h az efféle bekötések ellenére is van soxor tűz és tragédia! olvashattad, a kolléga szerint, kb 30% a németországi lakástüzek okozója a napelemrendszer! és feltételezem, h azokat szakszerűen és szakemberek kötötték, mégis lett baj... tudom!, h ez veszélyes üzemnek számít és, ha a szakember álltal bekötött cuccokkal is ekkora a veszély, akkor az én kontárkodásom, biztos, h tragédiába fog torkollani? annak ellenére, h legalább 3-4 szakemberrel megbeszéltem a bekötés elméletét , de igazásból a fő problémámra egyik sem tudott megnyugtató megoldással előállni. nevezetesen, h lekapcsolható legyen a napelemek deleje, az épületbe belépésénél. többem is azt mondták, h ezt nem kell és nem szabvány, nem kell vele foglalkozni! én , meg úgy gondolom, h érzek a rendszerben egy gyenge pontot, a biztonság rovására, amit szeretnék megszüntetni, kiiktatni, ha lehetséges! ha most én szakemberrel fogom az én dobozom kicseréltetni és beköttetni, akkor is benne lesz az a "gyenge pont" a rendszerben, ami engem továbbra is zavarni fog! soxor futottam bele ebbe a dologba, ha nem értesz valamit, csináltasd szakemberrel és ezzel rövidre volt zárva a dolog... de ettől még gyulladnak ki házak!