nzsolt18 Creative Commons License 2015.01.26 0 0 421

Úgy látszik többszöri leírásra sem érthető a dolog.

- Lett szólva többször is előre!

ez így van,ebben igazad van.

- Lett szólva, hogy a személyes gyűlölet nem tolerálható a fórumokon, főleg a fegyveres fórumokon

ez a személyes gyűlölet csak a Guriga mániája. ha tegnap kérdezted volna Nedót + D100 at meglepődnél milyen választ kaptál volna. 

- Lett szólva, hogy csipkelődésnek baxtatásnak nincs helye, ignorálják egymást akik nem tudnak beszélgetni vitatkozni kulturáltan egymással.

az egyezségben nem így volt benne. és kb 2 hete el is értem náluk, a tegnapi engem bele kavarás is ennek köszönhető mert így üzent nekik.

- Törlődött a longi paktum, nagy részben longi miatt, de a kötekedők a figyelmeztetés és a zéró tolerancia ellenére folytatták az gyűlöletkeltést.

kár volt az egész paktumért, nem ez volt az első amit meg szegett, és lehet nem is az utolsó.

(..ki is hívott fel téged tegnap??)

Se a Nedó, sem a D100 nem jelezte ezt, én hívtam őket fel, hogy nehogy reagáljanak rá. az egyesületünk több tagja szólt telón és emílben. + pár fórumos. a fórumon jelzők  meg látszanak.

- Ilyen csoportos szurokba, majd tollba mártogatás nem tolerálható a fórumon.

ha igy lett volna (csoportos) igazat is adnék neked, de szerintem nem így volt ( tegnap én akadtam ki a személyemet ért támadás miatt)

- Kiváló példa a többi ilyen fórumozónak, mivel páran (tényleg csak páran) még mindig nem fogták fel ezeket a dolgokat!

ebben egyet értünk.

Előzmény: SzótlanJoe (413)