army74
2015.01.25
|
|
0 0
7
|
Tempomat beszerelve és tökéletes, 2 sebességmemóriás, autó levizsgáztatva, és kapott egy chip tuningot a motorvezérlő programjának átírásával mely 40.000Ft.-ba került. A nyomaték és gyorsulás jelentősen javult. 100km/h-ról 140km/h-ra 500m alatt gyorsul 5.-ben.
A fűtés gyengesége javítva egy plusz elektromos fűtőtest beépítésével. Most valami külön ventilátoros kiegészítő fűtésre gondoltok akkor tévedtek. Minden dízel Hyundai-ban van egy kis alumínium öntvény a fűtőradiátorhoz tartó csőbe iktatva. Na ilyet tettem be pluszba még egyet az autóba. Ebben 3 izzítógyertya van melyek melegítik a vizet. Egy ellenőrző lámpát rákötve megfigyeltem, hogy alapból csak 2 gyertyát működtet egy relé de ezek is csak a reggeli első indításkor már mozgásban levő autónál kapcsolnak be és csak addig működnek, míg langyos levegőt nem kezd el fújni a ventilátor. Ez elég kevés. Most, hogy betettem ezt a plusz fűtőtestet egyszerre 4 izzítógyertya melegíti a vizet. 1km után már kellemes meleget kezd fújni a ventilátor. Olyan megoldást szeretnék összehozni, mint a hátsó ablakfűtés kapcsolója, amit bekapcsolok de gyújtás levételekor vagy kb. 10 perc után magától kikapcsoljon, valamint a műszerfalon egy visszajelző LED kellene, hogy lássam ha működik. |
Előzmény: army74 (-)
|
|