nagyon nem 1formán emléxünk.
az én emlékeim szerint:
jó pár emberrel üzletelt, aztán ezeket át is vágta, ezek az emberek miután rájöttek, hogy nem volt teljesen korrekt a kapcsolatuk, arra is rájöttek, hogy amikor még azt hitték, pl be engedték az otthonukba, haverkodtak, longi már akkor cinkelt lapokkal játszott.
ezek a viták előkerültek újra és újra.
aztán a longi elkezdett mindenkit valamivel amire az ugrik provokálni, pl Bosit a túl árazott szarokkal stb
na ezt unta meg a moderáció és jöttek a tiltások, aztán többen lettek a longi fanok akik szintén belekavarodtak plmint ma én is.
semmilyen falka szellem nem volt, mindenki kerülte csak a konkrét megtámadásukat reagálták le.
aztán kinyilatkoztatták a vadász idényt, és amit te üldözésnek mondasz, az hivatalosan jelzés volt a modik felé.
igen észre vettem, hogy sokan nem szólnak bele ma, de te észre vetted e, hogy a karácsonyi SP-s dolog óta nem felhőtlen a fórum.
lettek régi üldözők akik nagy bárkások lettek, de most nem védhetik mert esetemben teljesen nyilvánvaló a hazugsága és a szar keverése.
a rendes fórumozásnak az sem használt, hogy lovak közé dobták a gyeplőt. lett a karantén és jött az egyezség amit folyamatosan megszegett minden féle szankcija nélkül.
a kivédhetetlen feszültséget az okozza, hogy nem érzik a userek a határokat. pl longi troll- nem troll de ha kavar repül, aztán mégse.
emléxem Gozikára butaságot csinált, törlése a saját hülyeségének köszönhető,
de emléxem, hogy te is önkéntes száműzetésbe vonultál. pont a nem rendesen fórumozók miatt.
nem! nekem az a rend, hogy ha valaki troll vagy sokadik új lehetőséget kapott azt következetesen be is van tartva. ja és ha én vagyok szabálytalan akkor kapjak én is büntit.