nzsolt18 Creative Commons License 2015.01.25 0 0 391

ezt honnan veszed, hogy én ezt mondtam?

mond már meg, hol szarok tele bármit is? ne én legyek már a hibás, hogy nem tűröm az irányomban vagy engem rágalmazó hszt( 1 et a sok közül).

én betartottam (és olvass vissza erre kapacitáltam mindenkit) a játék szabályokat amivel mellesleg nem értettem 1et.

nem hiszem, hogy korlátolt lennék!

és nem én intéztem ( nehogy már az legyen a hibás akibe bele kötöttek)

és igen aki szarik az menjen a lecsóba, ezért tettem szóvá Sipkap lemondásakor is a dolgokat. de ti bedobtátok a gyeplőt a lovak közé és akkor is engedtetek a lázadóknak és hagytatok veszni 1 jó és igazságos modit.

sarkalatosak voltunk,(én meg pláne mert nincs bennem az amit bele képzelsz)  csak a nyugalomhoz az is hozzátartozik, hogy ha meg állapodtok egy trollal és azt rákényszerítitek arra akiket éveken keresztül vegzált, hogy amikor nem tartja be az egyezséget akkor léptek.

ami napig benne van az egyezségbe, hogy az oda betérők és főleg a longit kritizáló nickeket hszeket még csak nem is minősítheti, ehhez képest most is van benne még ilyen. de akkor miért került bele, vagy neki nem kell a szabályokat betartani? na ezt érzi arculcsapásnak pár általad zizegő nick.

és ne keverjük már össze a néha hibázó nickek utáni takarítást, a folyamatosan kavaró troll ügyködésével és az azzal járó moderációval.

és nem kell gratulálni mert én nem is hallgatok senki gyűlöletére ( ami sztem nincs is)  

Előzmény: .Guriga. (380)