Jahno Creative Commons License 2015.01.25 0 0 72135

GPS nincs benne. Bluetooth van, így akkor egy bluetoothos GPS vevő kell. Vagy USB-s kábeles.

POIt viszont nem kell beütni a telóba, mert az is tudja ugyanazt. Másrészt nem tudom ki miképpen van, én előre megnéztem weben, hogy hova szeretnék menni, bevertem GPSbe elmentve kedvencnek és kész. POIkkal alapban sosem voltam jóban ha tematikusan kellett keresni, akkor teljesen vad dolgokba futottam bele. Külföldön meg a POI neve simán olyan lehet, mint felénk a Kossuth Lajos utca, hogy 12 egy tucat. Angliában elég az irányítószám, máshol beírom a címet, a közelben, ha ugyanott van, mint amit laptopon kinéztem, akkor elmentem és kész. Így látványosság koordinátáit nem kell bepötyögni az Igonak, mert elég a neve, sőt, ha közelben van akkor választani is lehet rövid listából, de sokszor elég az első 3 betűt beírni, csak tudni kell a pontos nevét.

Aztán majd más megírja, de én speciel szétröhögtem az agyam, hogy mikor milyen POIT melyik kategóriába tenném és mondjuk Olaszországban a legközelebbi állatkert miért Budapest Bajcsy Zsilinszky út, meg hasonlók. Esetleg cukrászdának miért pont 200 kilométerrel odébb egy Subway jut eszébe, vagy olaszország közepén miért nincs olasz étterem?

Előzmény: Sikambria (72134)