sztibi2 Creative Commons License 2015.01.24 0 0 1009

Én is most menekülök, annyira szarok. Főleg a NetBank-ja. Valamikor olvastam az oldalukon hogy valamikor még az év netbankja is volt... Broáááf... Hányok ha a Netbankjukra gondolok.

Vállalkozói számlám van, és megsemmisült pár évi papír alapú bankszámla kivonatom.... Gondoltam majd letöltögetem az ERSTE NetBank-ról...

Aztán jött a pofára esés. kb 1,5-2 évnél régebbi számlatörténetet nem lehet lekérdezni. "Számlainformációs rendszer nem áll rendelkezésre" vagy valami hibaüzenetet kapok. Reklamáltam. Azt mondták elsőre, ez hiba, majd utánanéznek.

Végül arról tájékoztattak, hogy a régi adatokat biztonsági okból archiválják, ezért nem elérhet. (Szerintem ez csak kamu válasz, nem volt kedvük hibát keresni)

De megírták, régebbi tranzakciókat egy adott napra megadva le lehet kérdezni. És tényleg.

Aztán rájöttem keményen hülyének néztek az ERSTE válaszban.

Mert tényleg, bármilyen régi adatot, egy napra leszűrve ki lehet keresni....

Ja... akkor még sincs learchiválva...

Ha meg nincs, akkor miért nem lehet legalább havi intervallumokban lekérdezni... Mert 1500 napot nem akarok egyesével lekérdezgetni...

Meg mi az hogy biztonsági okból???  Majd pont az lesz a legnagyobb baj, ha feltörik a netbankom, hogy a 2 évnél régebbi tranzakcióm látják? Full hülyének néz az ERSTE....

Érdekes a BudapestBank-nál kb 1994 óta van magánszemélyes számlám.... Még azt az évet is le tudom kérdezni.. És nem csak havi intervallumokban, hanem akár több éves intervallumokban is listáz, keres.... Még a havi számlakivonatokat (kinézetre mint az eredeti) is ingyen, másolatban le lehet tölteni.

Persze gondolom a pénzéhes ERSTE örülne neki, ha ezeriksz Ft/hó-ért a bankban pótoltatnám a hiányzó kivonataim. Gondolom ez a fő oka...

Rohadt egy átverős banda az ERSTE... Nekem ennyi a véleményem. Én most, és csak ezért szabadulok tőlük.