nikizhugs
2015.01.22
|
|
0 0
8280
|
Kedves Order !!
Elő sorban üdvözöllek és köszönöm szépen , hogy ennyire kedvesen tudsz hozzá szólni olyan dologhoz amihez nem kellett volna mert előrébb lennél :) ! Másik fele valahol te is elkezdted szerintem.. Egyenlőre válogasd meg a szavaid mielőtt írsz mert sajnos látszik, hogy igazi primitív magyar vagy ... Sajnálom, hogy ilyen ember kint van és ennyire nem tanul tiszteletet. El kellene menned egy viselkedés kultúra órára rád férne Barátom :) !!! Egyenlőre MI nem úgy jöttünk, hogy mindent feladva és messze a nagy világba nem tudjuk mit kezdjünk magunkkal. Férfiak itt dolgoznak kint elég nagy és jó cégnél de nyílván MI is el akarunk helyezkedni és meg próbálni :D Ostoba szóval szerintem nem vagy nagyon tisztába de ha gondolod bármikor felvilágosítalak róla. Egyenlőre TE vagy nagyon az hogy ilyen választ írsz! Nem tudom, hogy te mit dolgozhatsz de őszintén szólva senki nem is kíváncsi rá és lehet hogy morzsaszedőként is többet keresnék mint Te és több eszem is lenne hozzá ! Jobb lett volna ha csöndbe maradsz .. Senki nem kíváncsi az ilyen emberekre és ilyen válaszokra.... Mamát Papát Anyát Apát nem kell szidni. Nézzél sztem magadba és gondolkozz el azon, hogy te is itt vagy kint és egy egyszerű kérdést tettek fel itt amire te undorítóan válaszoltál... Kérdezd meg magadtól TE miért is vagy kint ????? Szép Napot Kívánok Szia !!! |
Előzmény: Order of Hermes (8277)
|
|