Fúúúúú, ez nehéz kérdés. Nekem 3black-em volt, de adtam hozzá egy nem gyári LCD-t, 1 töltőt, +1 gyári és +1 utángyártott akkut, egy polárszűrőt, meg még jópár apróságot és így vették meg 120-ért, de még akkor, amikor éppcsak megjelent a 4, itthon akkor még nem is volt.
Az OLX-en néztem, 3black van már 40ezertől kb 80ig. A 3+black meg kb 80-120e között.
Ha 4silvert akarsz, akkor majdnem 1-1-ben tudod cserélni (abban van LCD), a 4black az viszont erősen zsebbenyúlós, 150 fölött van az alapszett és ahogy elnézem, se silver, se black nincs az országban jelenleg.
Vagyis én azt mondanám, hogyha télisportokhoz nem kell, akkor adj fel rá hirdetést és hátha valaki elviszi nyárig, addigra talán lesz 4esből is már jobban.
Tudomásom szerint eddig 2 nagyobb szállítmány érkezett, de csak kamerák, semmi extra tartozék (akku, töltő, stb), az egyik november elején, a másik karácsony előtt pár nappal. De nekem is névre volt félretéve, gondolom az összes black hasonlóképpen kelt el. A silver kevésbé pörgött, de most abból sincs sehol.