niggergriff
2015.01.16
|
|
0 0
325
|
Tisztelt Modi! "sokhatos jeneke"-ilyen user nincs és nem is volt!Irhattam volna,az "ecceriuser-t" -is-mert olyan sincs. de "janúka" sincs...az hogy ki,kivel azonosítgatja magát.. Tényleg megegyeztünk,hogy nálam nem "radirozgattok"-ahogy pl.a régi adásvételiben sem.. Miért nem tiltod már ki dészázt vagy döncit esetleg tüskést ill. a"sokhatosjeneke-t"?
aki megy a másikat feljelentgetni(mint az oviba)-ez által zaklt titeket is Tényleg még a saját topikomban sem lehet nekem nyugtot hagyni?! Aki nem tud oda betérni békével,"csámcsogni" mazsolázni"-az ne jöjjön!!! Semmilyen gyalázkodás nem történt részemről,nem írtam be hogy "hülye" vagy idióta stb..de megtehettem volna ezt is,mert általuk én még e nnél cifrább jelzőkkel is el voltm látva
Nem tudom,ebben az esetben ki a "hunyó"mert én m ármindegyiküket letiltottam,és más topikokba se "szököm ki v ic sorogn ia kennelből" a többi topikban meg biztosan ott éktelenkednek még mindig az engem gyalázó beírogatások Most ezt a szakmai hozzászólását miért kellett törölni? Nem velem cseszel ki,hanem a többiekkel,akiknek ez egy sarkaltos kérdés megoldása lett volna..(nemcsak annak a 2-3 embernek... Engem sem zavar (már)különösebben ha emlegetnek akármilyen mondatkörnyezetben-az igaz kritikát (meg ahamisat is)tűrni kell.. |
|