Szerintem meg sokkal jobb az enyém..
Eddig mi volt aproblémjuk?
hogy"kiszökik a kennelből"-ha a kérésemet teljesititek,kkor ez sem lehet probléma
Láthatod,hogy pl a gázpisztolyosban is mi történt?
Az ottani "hadúr" két érdeklődő beírásom után bepanaszolt akár az oviban,ha meghúztam Piroska haját...
Úgy véled,hogy azok,kik megtagadtak/nak azokat én nem tagadom meg?
Akiknek nem kell a baráti segítő jobbom-azokat én a barátomnak hiszem/képzelem?
Valójában nekem semmi szükségem a nevezett topikokba való belépési jogra-ezen agonizált itt mindenki kb 4 évet,hogy hogy "nyírjanak" ki..
Ezért is kértem önkéntes és azonnali végledes tiltásom a három általm lapított topik kivételével-az összes légfegyós topikból.+ a digit fényképezőkből,ahol sosem jártam,mde mindig onnan lettem kitiltva elsőnek.röhögtem is,hogy csak ennyi?
Aztán meg jött a többi..
Tehát a digit fényképből való tiltás a a "jel":,vigyázz ,kész,röpp!?
Egyszer volt már egy ilyen,akkor atotális megsemmitést választottam(ezt sajna spka.p "megbántásávl" tudtm elérni-ez nem volt helyes!
E megoldás sokkal jobb,senkinek nem leht rá panasza,titeket se zaklatnak többé,hogy mit irtam oda,mit "vétettem "be amoda-.
Én használom velük kapcsolatosan a "troll-szűrőt"- nekem nem kellemetes emberek hsz-it nem látni..nagy megnyugvás..
Látod ,ők képtelenek erre-sajna,imádnak,mint egy rock-sztárt,lesik minden "purcintásomat"-és azt,hogy találjanak rajtam fogást?
(ahogy ezt Te nagyon objektiven leképezted..)