Értem én,hogy minden éremnek,legalább két oldala van.Értem én azt is,hogy miután,nem ugyan onnan nézzük,mást látunk!Értem én azt is,hogy "hivatalból"a Ti oldalatok az "egyetlen helyes"nézőpont.De azt azért még nem értem,hogy miért kéne nekem is látnom,amit Ti láttok?Meséld legalább el,hogy elképzelhessem!
Én úgy látom,hogy volt egy "tagja" ennek a clubnak,aki kitalálta,hogy mókából,rosszindulatból,valamiből szembe megy az egész"világgal".
Ki is lett baxva,mint TROLL!Később,még ebben a státusában kinyírta a fórumot,majd röviddel az újraindulás után az egyik választott MODINKat.Ezt a (már nem tag)
TROLLT,most egy állatkísérlet okán 3827haló porából feltámasztottátok véditek mindenkivel(saját magatokkal,adottszavával,szavatokkal,szabályzatokkal,jóérzésetekkel) szemben !
Ennek okát,csak Ti értitek(?)De kérlek,azt ne várd el,hogy még tapsikoljak,tapsikoljunk is a szitunak!Meg tán azt se hogy "apró" alattomosságait rá hagyjam,csak a béke kedvéért!Ismerem,már annyira,hogy azok az "aprók"utóbb eltakarnák az Eiffel tornyot is! ;-)A "kedves"oldalvonalról bekiabáló barátainknak,meg kell a shaw!Többségük,csak játszik!