Géza Fülöp Creative Commons License 2015.01.11 0 0 1548

gézabá- ként jelentkeztem be, de elfelejtettem mindent, amikor megláttam magamat az oldalon. üüdvözlöm kegyedet, valóban teljesen új vagyok a pályán, annak minden előnyével és hátrányával együtt.és mint internetes is új, az oldalról nem is beszélve. ugye tegeződhetünk?ha, már így indultunk neki a bajunknak.Fülöp Géza vagyok, Medgyesegyházáról, a telefonszámom pedig:30/ 6086765.amúgy a másik pályán nem igen vagyok új, hiszen már túl jutottam a 60-on.édesapám cirokhúzós volt valamikor, innen a stabil motorok ismerete és szeretete.van néhány stabil motorom,emlékként őrizgetem némelyiket, de van egy d,miám, amit kijavítottunk a barátommal és most nem indul.nem tudjuk az adagolóját szóra bírni. vagy sokat nyom, vagy keveset, vagy nincsen "0"töltés.és azt az Endre bát keresem, akinek olyan jó hozzászólásai voltak, talántudna nekem segíteni abban, hogy életre keltsük ezt gyönyörűséget.talán egyszer még én is tudok segíteni endre barátomnak, ha úgy hozza a sors.nem vagyok teljesen laikus, mert g,techn.-oklevéllel rendelkezem emeltszintű érettségivel, meg autószerelői mesterlevéllel is dolgoztam néhány évet autószerelőként.de, a mia-d ettől még nem megy úgy, ahogyan kellene, hogy menjen.új d.gyűrűk, h.karcsapágy, szelepcsiszolás volt végezve rajta. az is baj még, hogy legalább35éve nem dolgoztam ilyen jószággal. és ezért fordultam a fórumhoz, hogy segítséget kérjek.köszönöm, hogy nem hagytatok figyelem nélkül és várom a tanácsaitokat. Géza