Mozo66
2015.01.03
|
|
0 0
2886
|
Ha komolyan BIO terméket szeretnél készíteni akkor erre a területre minősítést kell szerezned . Nem tudom felsorolni fejből a kritériumokat , de van ilyen benne , hogy 20 éveig nem szabad semilyen nem engedélyezett szert használni , X km-re legyen a legközelebbi vegyszerezett területtől és még több nyalánkság , tehát ha a szomszéd permetezi a fáit akkor a te területed sem lehet bio az átsodródás miatt ..... na ezért aggályos a Kishantosi területek körüli hercehurca . Ha nem BIO-t akarsz csak nem akarod permetezni az egyszerűbb , nem permetezed meg műtrágyázod és ennyi . Ha viszi a monília viszi ha nem akkor megmarad . Fajtákból meg amit be tudsz szerezni , mindegyiknek vannak jó és nem jó tulajdonságai is . Érdemesebb több fajtát rakni és ha esetleg egyik nem sikerül akkor a másik még hozhat valamit . A pálinkánál meg számolni kell azzal , hogy ha eladásra akarod és hivatalosan akkor kb 1700 ft jövedékit kell fizetni utána literenként + egy csomó adminisztrációd lesz ami lényegesen többe fog kerülni . Nem egyszerű jövedéki terméket gyártani és értékesíteni is egyben . |
Előzmény: abdecken (2885)
|
|