repcsepista
2014.12.30
|
|
0 0
1170
|
Minden mesterkéltségtől -kétség??? - monduk ha ki nyitottuk a MAGNES MAG -SZEM DE JÉZUS ADTA SZEMMEL -FÉNYÉVEL - LÁTÓNKAT... mert látni szeretnék... elég? -jah! 1.: Had irjam le... a rövid vázát... az ujabb látottaknak... amit én sem tudok még eljhinni... na én sem vagyok se több sem kevesebb... vegyük csak egy emlős állatot... na mint egy juh? juhuuu... nincsak iszkolnék kinok s megalázó hellzetek elől... lásd ténleg azt kell tenni...hogy... na most nyirségi bicska élre menn... ugyanis... én mindenkit ugy fogadok el ahogy van...mikor kezdünk összeismerkedni... hogy ÉN UJJÁ SZÜLETETT SZIN? -TISZTA MAGYAR OK = JÉZUS OK VAGYOK... tehát a magyaroknak is van...HIT -VILÁGA... ami SOSE HALUNK MEKKK... MINT A MI JÉZUSUNK... na erre... kijön az őrdöge a legtöbb... most legyen akármillen vallásu vagy ataista vallásu... kijön belőle az Őrdöge... ami hihetetlen megnyuvás lett többet...nekem... mert ez nem te vagy...hizz én az az én tesómat ami... az szeretem... s mondhacc bármit... meggondolatlanul.. beszélhesss... 2.: Szóval fenn állt... egy ollan hogyha RUSSA MEG EREDETI 1776 SPIRIT-TISZTA U.S.A.... HIHETELEN MERT CSAK ANNYI... JÉZUS JÉZUS JÉZUS... na többit ismeritek...nos ezek bitta maggyarok meg magyarfajtájuak voltak...vannak...mert akik JÉZUS JÉZUS JÉZUS...monduk ugganugg mint AZ ÖRÖKÖS MAGYAR SZABADSÁG - FÜGGETLENSÉGI HARCAINK...ami ma is az...csak más fomában... azaz Majd ha Szellem Napvilága... na beszédben van minden...ezért CSAK A DÖGÖK S ŐRDÖGEI CINCOGHATNAK...sziszegheccc... nincsak hol vagyunk...itt JEWsába... egyszerüen az ijjen mint ez lehetőségeket törölték... nincsak a magyar ok kegyvesztettek lettek ez lenne a SZABADSÁG TRORNYA? 3.: Na amit mondtam... az egész UT... A FÖLDBEN...DE A FEJÜNK FELETT... OTT A NAP... DE MINT A VAKONDOK TURUNK A FÖDBEN...NA AZT ADTÁK RÁNK...TELE FÉRGEKKEL -NYÜVEKKEL... S AZZAL VAGYUNK KISZEGEZVE... de ezt is jobban át kéne darálnunk... Szóval, lessz valami ollasmi...hogy mintha egy ujabb vallagháboru de az ÉGIEK KÖZBE LÉPNEK...na lenni fog ténleg EGY VALÓBAN NEMZETEK UJ DE RÉGI SZÖVETSÉGE...AKIK FELSZÁMOLJÁK... na mindent ... háborut...ami a kezdetüktől fogva...semmi de semmi ...kivéve a NAGY HIZOTT FÉRGEK MEG PATKÁNYOK RÖFFÖGNEK... A DISZNÓK OLL KÖVÉREK...HOGY TO BIG TO LEVÁGNI... DE LEVERTEK BENNÜNKET AZ ISZAPBA...NA MEGSZÜNT A HÁBORUZÁS...AMI RÖVID UT MÉG...S EGY pestIzsákhoz hasonlit az emberiség utja...aminek a célja ismét eggyé válni az Éggel... Jövel áldott Üvözitőnk, Szent Követe az Égnek...Téged óhajt minden nemzet... fohászkodván te érted... Isten racckája brrr... Bbb...buék buék buék bbb.... |
|