repcsepista Creative Commons License 2014.12.26 0 0 1169

Ne fogjon senki neki a hurok szaggatása... olyan hevesen pengetni...
2014 évet irunk, annak a végét... ha vége jó, jó? -hulla a hó hó hhh...
               1.: Mindenki ismeri a nótámat... hogy a volt Szovjet bagázsi volt... volt...az egyik zsizsi, na ÓRIÁS SÁRKÁNKIGYÓ ...s a szájába...az emberek egyik része beszélgetve sorba mentek a torkának... mig a másik ugyanaz... aztán az Égből Angyalok jöttek... az egyik Sarkankigyót felszámolták... mig a másik ugganarra a sorsa lett szánva... s aztán ha az is...akkor akik a kigyókat... fél gép fél kigyó vala...tehát a a a ...na a zsidók operáltatták a két kigyót... s mikor a két kigyó... na itt az vala...hogy ha az U.S.A.?- nem szépen... azaz ha NEM JÖN ÖSSZE RUSSA MEG U.S.A. akkor thermó-ghermó atomháboruk...mig U.S.A. tota laposra...egyetlen egy lakosa nem maradt... csak Alaskába... na most ha mégis lenne egg gizs catapaté... (acarok acsarkodni... abcullaultra nem az itteni álláspont, hanem... FENT AZ ÉGIEK DÖNTENEK... PÖRSZE AZ IGAZSÁG = VILÁGOSSÁG KERESŐK ÉRDEKE AZ Ő ÉRDEKÜK CSAK AZOK... NA ITT A PONT...)
             2.: Az ujjabb látomásom... álmaim... ha lesz is vajmi catapaté... az ÉGIEK KÖZBE LÉPNEK... majd akik a háborukat okozták... a fegyverekkel együtt tüzbe lettek dobbva...s többet nincs habiruzás... de az emberisÉg résen less... ugganés... itt közbe kell kattogjak valamit...
             3.: János 8:44. a mélységek fene feneke feneketlen mélysége az...hogy VALAKINEK VAGY VALAKIKNEK lakolni kell... amit a Bib Lia -lillából: ÉN NEM EBBŐL A VILÁGBÓL VAGYOK... nos finoman akarném valamire felhivni a figyelmeteket... többek közt az irások kutatása s igazság szabaddá tesz bennünket SZÜNTELEN keresése sss...(SZEMEM MAGNES PALI SZEME KINYITVA... IGENIS MAGNES MAGGAL RENDELKEZŐ JÉZUSOZUNK... NINCSAK VALAKI VAGY JÉZUSSZERET VAGY... MEGESZ MERT MEGECC... EGGÜT A FENE FENEKE FENEKETLEN MÉLYSÉG ÉHSÉGE HAM HAM HAM...) ha valamit megtudtál...okvetlen azonnal közkézre... de állandó (MAGVETÉS Di VETÉS?) MAGNESEZÉS ÉS ÉS SSS... ami ha egy pillanatra is ERRE -EBBE A LEFETYE...CSAK (EBBE BE) LENÉZEL... mondom ha mondom dombooo... máris süppedünk... én is, s ezt állandóan tapasztalom... Nna ami következik... már nem akarsz TÖREKEDNI... ami vegyük hogy abcullaultra fogni kell azt a kötelet...ami szerintem MENNYIT BIRSZ EL... MERT A KÖZVETLEN CSALÁDODAT... KELL HOGY CSIMPASZKODJANAK BELÉD... MEG EGYMÁSBA... NA MOST A KÖTELEN MÉGIS F FF FFF... ráadácsu... miért NEM kapaszkodol belém...(JAH AZ O.T.P.) mondjuk itt most a barátok közzül... aki még mekk kakarna kapacka... Van erőm, van csodás erőm...
Isten birka...
... na Ujjévbe... re? - dó re mi fá...