emersys Creative Commons License 2014.12.19 0 0 7129

Szia.

Áttettük, ismerősöm légtömeg modulját. (Siemens volt bent neki gyárilag...:)Az enyémet viszont bárhogy forgattam, azon az ég világon semmilyen jelölés nem volt..

A modul cseréje után azonnal nem aludt el a motor diagnosztika lámpa., levettem az akksit egy kis időre. Sajna utánna sem aludt el. 4-dik indításnál viszont eltűnt. Mentem vele egy kört, és csodás volt minden.. Ami feltűnt azonnal az nem is az volt, hogy jó lett a kocsi, hanem az hogy 2-ba mikor odaléptem neki, nem volt bent az a szitálás szerű gyorsulás, amit a féltengelynek akartam már lassan elkönyvelni magamnak tényleg..

Betg!

Hozzájutottam autószerlő ismerősőm álltal kedvezményessen 36rugóért egy gyári Hellához. (Unix-nál 57 lenne kedvezmény nélkül)

Betettem a kocsiba és makulátlan vele. Alulról nagyon szépen megindul most. Remekűl húz. És nincs bent a szitálás.. :) Köszönöm a segítséged, -de ennyiért egy új Hella-t szerintem vétek lett volna elszalasztani.

Jah és még valami: Ebben a noname légtömeg mérő modulombon egy sima ellenállás meg valami , dióda volt beforrasztva egy ntc-vel.

A Hellában a dióda és az ellenállás helyett az érzékelő területbe egy precíziós légtömeg ellenállás idom volt bent + NTC

Ha valakinek hasonló gond jön elő, szerintem ezen nem fogja megérni a spórolás, mert nagyon nem úgy megy vele az utó ahogy annak kellene.

Én most úgy érzem hogy az a 140 Le környéke bent is van!!!

Szép hétvégét mindenkinek.

Előzmény: betg (7128)